|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:33 am
Sei chan PointZer0 Sei chan *Rozglada sie*Meow i znowu nudno Meow....*Wyciaga kilka butelek likierow*Mrau whee W zasadzie zjadłbym coś... *patrzy na Sei* Meow eek Ja jestem nie jadalna Meow eek ehemmmm..... *oblizuje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:34 am
PointZer0 Sei chan PointZer0 Sei chan *Rozglada sie*Meow i znowu nudno Meow....*Wyciaga kilka butelek likierow*Mrau whee W zasadzie zjadłbym coś... *patrzy na Sei* Meow eek Ja jestem nie jadalna Meow eek ehemmmm..... *oblizuje się* Mrau eek *Wyciaga tabliczke z napisem "HELP"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:35 am
Hej Lethiel xd kici kici Sei... *wyciąga kocimiętkę* chodź tu przekąsko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:35 am
Hej Lethi! *przytula ja a potem wybiega z gildii....* Kałabanga! na kolacje lecę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:36 am
Sei chan Mrau eek *Wyciaga tabliczke z napisem "HELP"* Save the kittens leauge .. w pomniejszonym skladzie XD rusza do akcji !!! xd *zaslania Sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:36 am
PointZer0 Hej Lethiel xd kici kici Sei... *wyciąga kocimiętkę* chodź tu przekąsko... Meow koci....hihihihi...mietka....hihihihi...HIHIHIHI xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:37 am
juliangel opcy juliangel czesc... [wyciera smarki niechcacy o niego] Chlip... xp fuuuj....... *idzie pouderzac głowa w ściane* przepraszam... [rozplakuje sie jeszcze bardzej...] ja juz nie wiem co mam robic... [stoi i beczy jak rozwydrzony bachor] stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Mrau eek *Wyciaga tabliczke z napisem "HELP"* Save the kittens leauge .. w pomniejszonym skladzie XD rusza do akcji !!! xd *zaslania Sei* *teleportuje Lethiel na kanapę i idzie w kierunku Sei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Hej Lethi! *przytula ja a potem wybiega z gildii....* Kałabanga! na kolacje lecę! witaj Zero 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee smacznego opcoosiu wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
[bierze sie w garść]
chlip...
pomogły tabletki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Sei chan Mrau eek *Wyciaga tabliczke z napisem "HELP"* Save the kittens leauge .. w pomniejszonym skladzie XD rusza do akcji !!! xd *zaslania Sei* *teleportuje Lethiel na kanapę i idzie w kierunku Sei* *odbija sie z kanapy* *skok na Zero* *przewraca* precz od biednej Sei !!! scream xd *podaje mu talesh spagetti* tym sie najedz 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:41 am
Lethiel *odbija sie z kanapy* *skok na Zero* *przewraca* precz od biednej Sei !!! scream xd *podaje mu talesh spagetti* tym sie najedz 3nodding whee Meow hihihihihi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|