|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:15 am
Ozzwald Kukus Baliaur Ozzwald crying nie wytrzymam, zaraz zaczne plakac... zamias dwa dni spedzic z panna w luzku, to ja siedze przed kompem bo wapno z domu nie wyjechalo.... crying stare nie ma to jak traktowanie ludzi przedmiotowo stare też uważam, że wapno sobie w ch%$& przycięło... moje podobnie, miało sobie iść, a nie poszło i sie kisi w domu utrydniając mi życie kukus wynajmijmy sobie jakies mieszkanie na miescie.... dwa pokoje kuchnia łazienak... moga byc dwa takie pokoje jak moje byle by byly... zaczekaj do wakacji, może będę miał hajs na kupno własnego kąta... tylko jeszcze stałej pracy potrzebuję żeby wyżyć... i będzie dobra baza wypadowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:16 am
Kukus zaczekaj do wakacji, może będę miał hajs na kupno własnego kąta... tylko jeszcze stałej pracy potrzebuję żeby wyżyć... i będzie dobra baza wypadowa ja chyba pojde na zaoczne studia po to zeby moc pracowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:16 am
Tu jestem..za twoimi plecami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:17 am
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying crying crying
dlaczego ja wychodze na najgorszą...
scream scream scream scream scream
chyba mam jeszcze cos w apteczce...
jakies tabsy na uspokojenie...
Chriss prosze cie gdzie jest Wodzu...
sweatdrop sweatdrop sweatdrop gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:17 am
Rynn the Vampire Tu jestem..za twoimi plecami... Meow eek dzikie... *Wyciaga drugie pudelko pizzy*Meow chce ktos kawalel Meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:18 am
Sei chan BeeWolf_san * zamyka jedno oko dla leprzej koordynacji... stara sie obadac gdzie jest Rynn...Zamyka drugie .. zapomniwszy otworzyc pierwszego ..*
KuSzzz Ać ... nic nie widz ... ;( ...
Meow eek *Patrzy sie na Sejiii...ii .... Wygląda sakowicie ... wyciaga reke... am amm ...*
A tu jesteś ... zamyka oczy i idzie spać ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Setsuna Dragonclaw najgorsze jest to ze on tu nei chce przylezc xd Hmm... w zasadzie wszystko czego On potrzebuje siedzi na jego kolanach pewnie :] mylisz sie xd ja jestem u siebie a on u siebie whee i tak moglby tu wejsc ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:19 am
BeeWolf_san *Patrzy sie na Sejiii...ii .... Wygląda sakowicie ... wyciaga reke... am amm ...*
A tu jesteś ... zamyka oczy i idzie spać .... Mrau eek ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:20 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Setsuna Dragonclaw najgorsze jest to ze on tu nei chce przylezc xd Hmm... w zasadzie wszystko czego On potrzebuje siedzi na jego kolanach pewnie :] mylisz sie xd ja jestem u siebie a on u siebie whee i tak moglby tu wejsc ><" Widać nie chce... Hej Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:20 am
eek w grzywki na czoło? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:22 am
czesc... [wyciera smarki niechcacy o niego] Chlip...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel czesc... [wyciera smarki niechcacy o niego] Chlip... Meow cio ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|