|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:07 am
Ale wojna...
[chlip]
wodzu gdzie jestes... crying crying crying gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:08 am
*Wdrapuje sie na kanape i zaczyna wcinac pizze*Meow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak pozatym to kto by ze mna wytrzymal blaugh
Julka czesem josh nie wytrzymuje jak za duzo ze mna przwbywa blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Witam Setsuna... Baliaur , z tym że u nas popęd seksualny jest jakieś 10 razy silniejszy niż u ciebie xp Aaa.... podrośniesz to zrozumiesz... wystarczy ze znajdzie sobie faceta... zauwazy to prawie od razu domokun Hmm... na własnym przykładzie te obserwacje ? :> stare ciiicho xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:09 am
Baliaur Ozzwald crying nie wytrzymam, zaraz zaczne plakac... zamias dwa dni spedzic z panna w luzku, to ja siedze przed kompem bo wapno z domu nie wyjechalo.... crying stare nie ma to jak traktowanie ludzi przedmiotowo stare też uważam, że wapno sobie w ch#$@ przycięło... moje podobnie, miało sobie iść, a nie poszło i sie kisi w domu utrydniając mi życie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Setsuna Dragonclaw PointZer0 Witam Setsuna... Baliaur , z tym że u nas popęd seksualny jest jakieś 10 razy silniejszy niż u ciebie xp Aaa.... podrośniesz to zrozumiesz... wystarczy ze znajdzie sobie faceta... zauwazy to prawie od razu domokun powiem ci tyle narazie mi sie dobrze bez zyje 3nodding blaugh nie marudze xd Pan elektycznosc przeciez jest wink *... Zatacza sie z Rynienka na szyki ...* no młoda czym sie * ladujem na fotello ...
Ozzy to zawsze cos nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Oskarżenie nie ma więcej pytań wysoki sądzie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:11 am
Kukus Baliaur Ozzwald crying nie wytrzymam, zaraz zaczne plakac... zamias dwa dni spedzic z panna w luzku, to ja siedze przed kompem bo wapno z domu nie wyjechalo.... crying stare nie ma to jak traktowanie ludzi przedmiotowo stare też uważam, że wapno sobie w ch%$& przycięło... moje podobnie, miało sobie iść, a nie poszło i sie kisi w domu utrydniając mi życie kukus wynajmijmy sobie jakies mieszkanie na miescie.... dwa pokoje kuchnia łazienak... moga byc dwa takie pokoje jak moje byle by byly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Pan elektycznosc przeciez jest wink ... Zatacza sie z Rynienka na szyki ... no młoda czym sie ladam na fotello ...
Ozzy to zawsze cos nie ?
O.o*Ucieka z fotela z kawalkiem pizzy*Meow eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:13 am
najgorsze jest to ze on tu nei chce przylezc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:13 am
Setsuna Dragonclaw najgorsze jest to ze on tu nei chce przylezc xd Hmm... w zasadzie wszystko czego On potrzebuje siedzi na jego kolanach pewnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:14 am
* zamyka jedno oko dla leprzej koordynacji... stara sie obadac gdzie jest Rynn...Zamyka drugie .. zapomniwszy otworzyc pierwszego ..*
KuSzzz Ać ... nic nie widz ... ;( ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:15 am
BeeWolf_san * zamyka jedno oko dla leprzej koordynacji... stara sie obadac gdzie jest Rynn...Zamyka drugie .. zapomniwszy otworzyc pierwszego ..*
KuSzzz Ać ... nic nie widz ... ;( ...
Meow eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |