|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:56 am
PointZer0 BeeWolf_san Witam pana płosze pana... *zdejmuje okulary* Kuszmać cały świat mi faluje przed oczyma .... Hasiś ? tania hasiś ? Pssst Kumpel z Yakuzy mi opium z Hong-Kongu załatwił wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:57 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku ii tam ja sie wole przywiazac do jednej ninja ale jak ni ma to trzeba sobie radzic sweatdrop trudne jest zycie, kawalera.... jak cholera... ano jest- samo "kawaler" brrr Co wam tez to doskwiera? tjaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:57 am
Meow a tak zle sie wam zyje bez dziewczyn Meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:58 am
BeeWolf_san PointZer0 BeeWolf_san Witam pana płosze pana... *zdejmuje okulary* Kuszmać cały świat mi faluje przed oczyma .... Hasiś ? tania hasiś ? hasiś ... niu ni hasis, łacej Hhh.. hhh... harcze ... hmieł.... xd co za roznica xd Chriss a gdzie to mash?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:59 am
Sei chan Meow a tak zle sie wam zyje bez dziewczyn Meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Meow a tak zle sie wam zyje bez dziewczyn Meow?? tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Chriss a gdzie to mash?? xd Pssst*wyjmuje zza pazuchy paczuszke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Meow a tak zle sie wam zyje bez dziewczyn Meow?? esh tam mi tam bez faceta dobzie tylko wqrza mnie to ciagle pytanie "a mash kogos?"... szlag mnie trafia heyka Setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:01 am
Witam Setsuna...
Baliaur , z tym że u nas popęd seksualny jest jakieś 10 razy silniejszy niż u ciebie xp Aaa.... podrośniesz to zrozumiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 9:01 am
tak zmęczona, że mi się nawet lurkować nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|