|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:48 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san *Wlada przez okno Konnichi..."czka" Wa... * Witam wass, *trzyma w jednym ręku Kufel piwka a w drugim Bawełne ...* No bawełna przywitaj sie ładnie z państwem * witam, ladna wstazka DzikUje Kredęsiku ... *Zatacza sie i pada na fotel, nie ulewajac nic z pustego kufelka* ... No to co dziś proponujecie porobić jakieś małeeeee... Pałty ??
Krędensiczku tobie chyba czeba bardzo kobity com ??noo gonk Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:48 am
Lavagetas_heqetai Sei chan Lavagetas_heqetai no ale na razie tylko ja glaszcze za uchem :cD whee Mrrrrrrrrrrrr whee *Macha zadowolona ogonkiem* 4laugh i nie ucieka wow :cD Meow whee Kotek nie ucieka bo lubi byc glaskany Mrrrrrr 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:50 am
PointZer0 Zieeeeew. Bry wsystkim xd Witam pana płosze pana... *zdejmuje okulary* Kuszmać cały świat mi faluje przed oczyma .... gdzie jak whee eek Napomoc gonk on mi zrobi ksyfdecke... i nie uciekne bo nie moge wstac ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:51 am
BeeWolf_san Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku ii tam ja sie wole przywiazac do jednej ninja ale jak ni ma to trzeba sobie radzic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san gdzie jak whee eek Napomoc gonk on mi zrobi ksyfdecke... i nie uciekne bo nie moge wstac ... crying Meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Witam pana płosze pana... *zdejmuje okulary* Kuszmać cały świat mi faluje przed oczyma .... Hasiś ? tania hasiś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:52 am
Sei chan Lavagetas_heqetai Sei chan Lavagetas_heqetai no ale na razie tylko ja glaszcze za uchem :cD whee Mrrrrrrrrrrrr whee *Macha zadowolona ogonkiem* 4laugh i nie ucieka wow :cD Meow whee Kotek nie ucieka bo lubi byc glaskany Mrrrrrr 4laugh no to dobrze ze lubie to robic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:52 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku ii tam ja sie wole przywiazac do jednej ninja ale jak ni ma to trzeba sobie radzic sweatdrop trudne jest zycie, kawalera.... jak cholera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:54 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku ii tam ja sie wole przywiazac do jednej ninja ale jak ni ma to trzeba sobie radzic sweatdrop trudne jest zycie, kawalera.... jak cholera... ano jest- samo "kawaler" brrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai no to dobrze ze lubie to robic wink Mrrrrrrrr whee *Rozglada sie* Meow a Bee to sie nacpal czy jest pijany Meow??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:55 am
Sei chan Lavagetas_heqetai no to dobrze ze lubie to robic wink Mrrrrrrrr whee *Rozglada sie* Meow a Bee to sie nacpal czy jest pijany Meow?? pewnie jeszcze nie doszedl do siebie po jakiejs wczorajszej bibce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san Witam pana płosze pana... *zdejmuje okulary* Kuszmać cały świat mi faluje przed oczyma .... Hasiś ? tania hasiś ? hasiś ... niu ni hasis, łacej Hhh.. hhh... harcze ... hmieł....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Waśnie ... (czka) Widze, jak nie kotka to co innego, ja cie codzien widze z inna pania na gai ... czochrasz miziasz, pstrykasz całujesz... ty jestes gorszy od ozzego wiesz ... Ale my i tak cie Kofamy Kłedensiku ii tam ja sie wole przywiazac do jednej ninja ale jak ni ma to trzeba sobie radzic sweatdrop trudne jest zycie, kawalera.... jak cholera... ano jest- samo "kawaler" brrr Co wam tez to doskwiera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|