|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:09 am
Lethiel Aidanna wiecie co sie stalo... zniklo mi nagle 5000g.... crying O.o ... lol ... ale jak to zniknelo ?? moze na cos wydalaś ?? eek wlasnie chodzi o to ze nawet do marketu dzis nie weszlam ani do zadnego sklepu! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:12 am
...kurdencjał ...ale jestem zmęczony ...trzymajcie się - ja spadam ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:42 am
Hejkaaaa ^___^ *wchodzi*
Opuściłam to forum o 2 nad ranem, więc prosze niech mnie ktoś uświadomi: Co się stało z Gambino?? Jak go ostatni raz widziałam to facet drugą godzinę spadał z wieży i nie wytrzymałam tego napięcia *zieew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:46 am
madchild Hejkaaaa ^___^ *wchodzi* Opuściłam to forum o 2 nad ranem, więc prosze niech mnie ktoś uświadomi: Co się stało z Gambino?? Jak go ostatni raz widziałam to facet drugą godzinę spadał z wieży i nie wytrzymałam tego napięcia *zieew* wieza przewrocila sie na dom Von Biches i 'podobno' zgniotlo wszystkich a Gambino zaginal. MIA poza tym hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:52 am
w sumie szkoda.. ta wieża była fajna sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:53 am
going back offline...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:53 am
Czescik ^^ ^^ ^_____________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:54 am
racqel madchild Hejkaaaa ^___^ *wchodzi* Opuściłam to forum o 2 nad ranem, więc prosze niech mnie ktoś uświadomi: Co się stało z Gambino?? Jak go ostatni raz widziałam to facet drugą godzinę spadał z wieży i nie wytrzymałam tego napięcia *zieew* wieza przewrocila sie na dom Von Biches i 'podobno' zgniotlo wszystkich a Gambino zaginal. MIA poza tym hej! ze co ? eek *idzie oblookac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 7:59 am
Cześć Circilla smile Czyli tak dużo nie stracilam... ale ze wszyscy zginęli w to nie uwierzę blaugh chyba, że autorzy zaraz powymyślają nowe evil BN postacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 8:11 am