|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:18 am
Lavagetas_heqetai robi ze mnie glupca blaugh dobra ja musze leciec- adieu jakiego glopca blaugh *pac super extra miekka poducha na porzegnanie xd * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:23 am
YumiTao Eredin mamy na dzisiaj jakies plany ? xd spalanie frytek jeah biggrin , jak chcesz to mam jeszcze p[iratow z karaibow ;D i magiczny plym w sloiku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:25 am
0_o dostałam gift booxa!! biggrin biggrin biggrin to ja lece xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:25 am
Aidanna krew!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucieka na podworko i wpada do basenu.... hehe w tym basenie bylo pelno pijawek ;p xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:26 am
Ntsumi_Aya Aidanna krew!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucieka na podworko i wpada do basenu.... żartowałam xd *zakrywa szybko basen wielkąpłachtą i tak ją przybija do ziemi, żeby Aidanna nie mogla wyjsc * twisted xd eek napomoc!!! aaa pijawki AAAAAAAA!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:27 am
Eredin YumiTao Eredin mamy na dzisiaj jakies plany ? xd spalanie frytek jeah biggrin , jak chcesz to mam jeszcze p[iratow z karaibow ;D i magiczny plym w sloiku razz od dzisiaj biegam codziennie smile mozesz mi towarzyszyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:28 am
YumiTao Eredin YumiTao Eredin mamy na dzisiaj jakies plany ? xd spalanie frytek jeah biggrin , jak chcesz to mam jeszcze p[iratow z karaibow ;D i magiczny plym w sloiku razz od dzisiaj biegam codziennie smile mozesz mi towarzyszyc xp Łooo a coz to sie stało ? biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:30 am
Eredin YumiTao Eredin YumiTao Eredin mamy na dzisiaj jakies plany ? xd spalanie frytek jeah biggrin , jak chcesz to mam jeszcze p[iratow z karaibow ;D i magiczny plym w sloiku razz od dzisiaj biegam codziennie smile mozesz mi towarzyszyc xp Łooo a coz to sie stało ? biggrin domokun musze sie wkoncu wziasc za siebie blaugh musisz mnie teraz wspierac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:31 am
Okey tylko skoncze moj pyszny kakaukowy , kogiel mogiel z 4 jajek mmmm razz i zagryze to frytkami biggrin jeah biggrin xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:32 am
czy ktos tu jeszcze pozostal oprucz nas ?:> wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:32 am
wszyscy sobie gdzies ida crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:34 am
Aidanna wszyscy sobie gdzies ida crying my nie tak predko ja najpierw musze zebrac sie w sobie i sprobowac wstac ale to nie bedzie latwe bo frytki w moim brzuszku sie buntuja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:35 am
Eredin Okey tylko skoncze moj pyszny kakaukowy , kogiel mogiel z 4 jajek mmmm razz i zagryze to frytkami biggrin jeah biggrin xd xp bij mnie laciem xd nie zrobisz mi smaka i TRABKA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|