|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:09 am
Aidanna Hmmm... zagrajmy w jaks gre?? tak domokun *bierze czerwoną farbe i wylewa na Aidanne* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:10 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja po kawke ide blaugh waaa!! nie zostawiaj mnie crying crying crying crying *kuli sie pod poduchami* nu przeciez wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:10 am
eek okapuje farba... za co crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:11 am
Eredin mamy na dzisiaj jakies plany ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Aidanna Hmmm... zagrajmy w jaks gre?? tak domokun *bierze czerwoną farbe i wylewa na Aidanne* domokun crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja po kawke ide blaugh waaa!! nie zostawiaj mnie crying crying crying crying *kuli sie pod poduchami* nu przeciez wracam *kuli sie na dal* crying *proboje sie wydostać - na daremne xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:12 am
Aidanna eek okapuje farba... za co crying nie martw sie, to była tylko krew xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:13 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja po kawke ide blaugh waaa!! nie zostawiaj mnie crying crying crying crying *kuli sie pod poduchami* nu przeciez wracam *kuli sie na dal* crying *proboje sie wydostać - na daremne xp * nie płakaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:13 am
krew!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucieka na podworko i wpada do basenu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:14 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja po kawke ide blaugh waaa!! nie zostawiaj mnie crying crying crying crying *kuli sie pod poduchami* nu przeciez wracam *kuli sie na dal* crying *proboje sie wydostać - na daremne xp * nie płakaj ^^ stare *bierze poduche, i pac blaugh * nie dam sie zakopywac pod poduchami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:15 am
Aidanna krew!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucieka na podworko i wpada do basenu.... chlapu chlapu... ale fajnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:16 am
Aidanna krew!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ucieka na podworko i wpada do basenu.... żartowałam xd *zakrywa szybko basen wielkąpłachtą i tak ją przybija do ziemi, żeby Aidanna nie mogla wyjsc * twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robi ze mnie glupca blaugh
dobra ja musze leciec- adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:18 am
Lavagetas_heqetai robi ze mnie glupca blaugh dobra ja musze leciec- adieu PA whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|