|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:02 am
Eredin Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd PUPALEK lezy na ziemi i zwila sie ze smiechu... tego jeszcze niebylo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp nie przekupisz mnie tym razem ? ! *zniza glos* a z ilu jajek ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Eredin Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd ooo... podchodzi i glasze po glowie... i NAGLE WGNAIATA GARSC FRYTEK Z KETCHUPEM WE WLOSY I UCIEKA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! *smarka na podloge a zamiast smarkow leca frytki* i pomyslec ze sam wam broni dostaczylem razz i co mam z tego , bede sie musial umyc tylko nie to ! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:03 am
Ntsumi_Aya Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp xd *szturcha Yumi*ej... psst !! użyj młotka, będzie bardziej bolało xd piła ma wieksze mozliwosci xd prznajmiej mozesz cos komus przez przypadek odciąc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:04 am
Eredin Aidanna Eredin Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd ooo... podchodzi i glasze po glowie... i NAGLE WGNAIATA GARSC FRYTEK Z KETCHUPEM WE WLOSY I UCIEKA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! *smarka na podloge a zamiast smarkow leca frytki* i pomyslec ze sam wam broni dostaczylem razz i co mam z tego , bede sie musial umyc tylko nie to ! gonk xd wybiega na podworka po waz ogrodowy i oblewam wszystkich.....hhahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp nie przekupisz mnie tym razem ? ! *zniza glos* a z ilu jajek ? xd *rolzega sie szept* z 4 i z kakaukiem =] do tego moge dorzucic troche plonacego plynu smile Aya po czyjej ty jestes stroie ?:] biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:05 am
Eredin YumiTao Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp nie przekupisz mnie tym razem ? ! *zniza glos* a z ilu jajek ? xd *rolzega sie szept* z 4 i z kakaukiem =] do tego moge dorzucic troche plonacego plynu smile Aya po czyjej ty jestes stroie ?:] biggrin biggrin : bleee kokiel mogiel.... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:06 am
Eredin YumiTao Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp nie przekupisz mnie tym razem ? ! *zniza glos* a z ilu jajek ? xd *rolzega sie szept* z 4 i z kakaukiem =] do tego moge dorzucic troche plonacego plynu smile Aya po czyjej ty jestes stroie ?:] biggrin biggrin : masz na mysli płonaca kolejke ? xd jak tak to bardzo chetnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:06 am
Eredin Aya po czyjej ty jestes stroie ?:] biggrin biggrin : hmmm.... niewiem ? _-_ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:08 am
Hmmm... zagrajmy w jaks gre??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:08 am
Lavagetas_heqetai to ja po kawke ide blaugh waaa!! nie zostawiaj mnie crying crying crying crying *kuli sie pod poduchami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|