|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:54 am
Lavagetas_heqetai no fakt hmm zreszta juz i tak cie..ee..ratowałem z omdlenia xd blaugh no tak xd 2 razy xd *unik ciosu i pac poducha* wink *przewraca pisia... i..... pac poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:55 am
YumiTao Eredin Aidanna Eredin Aidanna jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p niewiadomo skad ale bierze uzi na frytki... i pac i ciach we wszystkich fryteczkami!!! Aaaa ! moje oko moje oko oslepłem razz xd xp *pada na kolana i zaslania glowe rekami * MamuuuuSiu ! *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:56 am
Eredin YumiTao Eredin Aidanna jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p o ty pierdoło ! *bierze ketchup i wylewa zawartośc na głowe Eredina* *wyciega przyczajonego w kieszeni Siusiajaceggo piotrusia i sika na nia razz jeeee razz brzudulo ty biggrin *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hehehe ale jest brudny biggrin a za chwilke poziom tajemniczego plynu w sloiczku sie podniesie =] xd 0_o ee spoko *zakrywa sie poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no fakt hmm zreszta juz i tak cie..ee..ratowałem z omdlenia xd blaugh no tak xd 2 razy xd *unik ciosu i pac poducha* wink *przewraca pisia... i..... pac poducha xd * własnie xd dobrze ze mam czym cie straszyc xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:58 am
Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna YumiTao Eredin Aidanna Eredin Aidanna jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p niewiadomo skad ale bierze uzi na frytki... i pac i ciach we wszystkich fryteczkami!!! Aaaa ! moje oko moje oko oslepłem razz xd xp *pada na kolana i zaslania glowe rekami * MamuuuuSiu ! *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* ał...zostałam pobita przez frytke xp *bierze frytki i zaczna nimi strzelac we wszstkie strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no fakt hmm zreszta juz i tak cie..ee..ratowałem z omdlenia xd blaugh no tak xd 2 razy xd *unik ciosu i pac poducha* wink *przewraca pisia... i..... pac poducha xd * własnie xd dobrze ze mam czym cie straszyc xd blaugh aaa laskotki xd tylko nie to xd *poc poducha* ninja *pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:59 am
Eredin Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd hahahahahha xd xd xd xd xd *krztusi sie smiechem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:59 am
YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:00 am
Eredin Aidanna YumiTao *bierze frytke i rzuca w drugie oko* xd zostaniesz kaleka a to wszystko przez frytki biggrin Podbiega i strzela frytka w tylek.. *a masz!!* Moje oczy moj pupalek ! nigdy juz nie bede mogl grac na skrzypcach crying xd ooo... podchodzi i glasze po glowie... i NAGLE WGNAIATA GARSC FRYTEK Z KETCHUPEM WE WLOSY I UCIEKA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:00 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no fakt hmm zreszta juz i tak cie..ee..ratowałem z omdlenia xd blaugh no tak xd 2 razy xd *unik ciosu i pac poducha* wink *przewraca pisia... i..... pac poducha xd * własnie xd dobrze ze mam czym cie straszyc xd blaugh aaa laskotki xd tylko nie to xd *poc poducha* ninja *pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac* xd ja ci dam nie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 6:01 am
Eredin YumiTao *wzciaga mechaniczna piłe* mowiłes cos ? eee... * szczerzy zabki na widok pily* może koglu-moglu ? xd xp xd *szturcha Yumi*ej... psst !! użyj młotka, będzie bardziej bolało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|