|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:39 am
YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding hmmm jak to zawsze Aya pisze *pac poducha* whee ał no uwazaj bo tez sie wezme ca poduche blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lavagetas_heqetai Ere ja tobie zazdroszcze ja mam tylko jedna fryteczke xd podbiega z wiaderkiem fryteczek i mowie z pelnymi ustami *chcesz troszkem* jasne, co mi tam dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Jaswinder a ile się ruska uczysz, Lav? eek emm ja sie nigdy nie uczylem sweatdrop *z wc wylania sie zielona twarz* W takim razie dobrze improwizujesz xd Yumi postaram sie :p Aida byle byl mocny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding hmmm jak to zawsze Aya pisze *pac poducha* whee ał no uwazaj bo tez sie wezme ca poduche blaugh rzuca frytka*pac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:42 am
Aidanna Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding hmmm jak to zawsze Aya pisze *pac poducha* whee ał no uwazaj bo tez sie wezme ca poduche blaugh rzuca frytka*pac* pycha blaugh
Ere- wiem jestem z tego znany XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*bierze poduche* ninja Pisio... xd twisted *pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai YumiTao Lavagetas_heqetai YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding hmmm jak to zawsze Aya pisze *pac poducha* whee ał no uwazaj bo tez sie wezme ca poduche blaugh atak poduchami ! *atakuje - pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:43 am
Aidanna jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:43 am
Eredin Lavagetas_heqetai Jaswinder a ile się ruska uczysz, Lav? eek emm ja sie nigdy nie uczylem sweatdrop *z wc wylania sie zielona twarz* W takim razie dobrze improwizujesz xd Yumi postaram sie :p Aida byle byl mocny biggrin pssst... pssst... wiecie co... bende miala stale lacze!!!!! wiecie jak ja sie ciesze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:44 am
Eredin jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p xd tak trzymać xd !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:44 am
no co jest ! xd rzucac to kazda chce a całowac nie ma komu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:45 am
Lavagetas_heqetai Jaswinder a ile się ruska uczysz, Lav? eek emm ja sie nigdy nie uczylem sweatdrop widać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:46 am
Eredin Aidanna jeah wojna na Frytaki biggrin biggrin biggrin ciapramy sie biggrin * bierze frytke polana ketchupem i wtyka ja Yumi do nosa * mam cie :p niewiadomo skad ale bierze uzi na frytki... i pac i ciach we wszystkich fryteczkami!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:46 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder a ile się ruska uczysz, Lav? eek emm ja sie nigdy nie uczylem sweatdrop widać ^^ bo cie ugryze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|