|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:30 am
xd o co chodzi z frytkami!! tez chce!!! kurde no kupilam sobie blueboxa i mialam kajdanki... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:31 am
Eredin YumiTao Hejka whee *podbiega do Eredina* daj no jednego frytka xd Moge ci dać całe wiadero biggrin one sie nie chca skonczyc ;D Witaj Aida razz to ja prosze dwa worki biggrin jestem głodna jak wilk :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:32 am
Aidanna xd o co chodzi z frytkami!! tez chce!!! kurde no kupilam sobie blueboxa i mialam kajdanki... xp zamowienia przyjmuje Eredin smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:33 am
Wiatm pana whee *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:34 am
Aidanna xd o co chodzi z frytkami!! tez chce!!! kurde no kupilam sobie blueboxa i mialam kajdanki... xp Weźcie ode mnie te frytki prooosze , one sie tak patrza a ja juz niemoge .. oj chyba bedzie anarchia w wc razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:34 am
Eredin YumiTao Hejka whee *podbiega do Eredina* daj no jednego frytka xd Moge ci dać całe wiadero biggrin one sie nie chca skonczyc ;D Witaj Aida razz supper lece po ketchup
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:35 am
Eredin Aidanna xd o co chodzi z frytkami!! tez chce!!! kurde no kupilam sobie blueboxa i mialam kajdanki... xp Weźcie ode mnie te frytki prooosze , one sie tak patrza a ja juz niemoge .. oj chyba bedzie anarchia w wc razz xd tylko nie rzucaj kupą biggrin prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ere ja tobie zazdroszcze ja mam tylko jedna fryteczke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ile się ruska uczysz, Lav? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Eredin YumiTao Hejka whee *podbiega do Eredina* daj no jednego frytka xd Moge ci dać całe wiadero biggrin one sie nie chca skonczyc ;D Witaj Aida razz supper lece po ketchup a ja lece do toalety razz xd stressed z/w ;] nie dajcie sie frytakom ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:36 am
Eredin Aidanna xd o co chodzi z frytkami!! tez chce!!! kurde no kupilam sobie blueboxa i mialam kajdanki... xp Weźcie ode mnie te frytki prooosze , one sie tak patrza a ja juz niemoge .. oj chyba bedzie anarchia w wc razz xd slyszac to biegnie po odswierzacz powietrza!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:36 am
YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:37 am
Jaswinder a ile się ruska uczysz, Lav? eek emm ja sie nigdy nie uczylem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:38 am
Lavagetas_heqetai YumiTao Wiatm pana whee *przytul* o jak miło- witam pania 3nodding hmmm jak to zawsze Aya pisze *pac poducha* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:38 am
Lavagetas_heqetai Ere ja tobie zazdroszcze ja mam tylko jedna fryteczke xd podbiega z wiaderkiem fryteczek i mowie z pelnymi ustami *chcesz troszkem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|