|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:44 am
Night_Lady Wodzu Night_Lady *siedzi zawstydzona, i cały czas mysli o tym jak została nazwana przez Wodza...* biggrin Jak fajno.. razz Wiecie, taka prawda... razz janse jasne razz Byscie przyjechali, to byscie poznali, i powiedzieli jak ja.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:45 am
hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:46 am
M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? naisał o mnie:
"Miodzio na 2 nogach.. Jedna z nielicnych dziewczyn z kategorii 3 [kto byl, to wie o co chodzi..]. Ode mnie 6 "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:47 am
M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? zerknij do temnatu o spotkaniach gaiowych, a wszytskiego sie dowiesz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:47 am
Night_Lady M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? naisał o mnie:
"Miodzio na 2 nogach.. Jedna z nielicnych dziewczyn z kategorii 3 [kto byl, to wie o co chodzi..]. Ode mnie 6 "hehe Casanova xd już wszytkie sie w nim zaczynaja kochac buhahaha xd meska prowokacja twisted xDDDD dobra ja ide lowic... musze kiedys nazbierac na te pingwiny! a z dnia na dzien cena rosnie _ _{"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:48 am
M-Teen Night_Lady M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? naisał o mnie:
"Miodzio na 2 nogach.. Jedna z nielicnych dziewczyn z kategorii 3 [kto byl, to wie o co chodzi..]. Ode mnie 6 "hehe Casanova xd już wszytkie sie w nim zaczynaja kochac buhahaha xd meska prowokacja twisted xDDDD dobra ja ide lowic... musze kiedys nazbierac na te pingwiny! a z dnia na dzien cena rosnie _ _{" wszystkie... jestem zazdrosna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:50 am
M-Teen Night_Lady M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? naisał o mnie:
"Miodzio na 2 nogach.. Jedna z nielicnych dziewczyn z kategorii 3 [kto byl, to wie o co chodzi..]. Ode mnie 6 "hehe Casanova xd już wszytkie sie w nim zaczynaja kochac buhahaha xd meska prowokacja twisted xDDDD dobra ja ide lowic... musze kiedys nazbierac na te pingwiny! a z dnia na dzien cena rosnie _ _{" Ja zbieram na ninja hb, i chyba predzej padne, niz tak sie stanie.. Heh, casanova powaidasz?? W klasie tez mnie tak nazywaja ostatnio. Ciekawe dlaczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:54 am
Wodzu M-Teen Night_Lady M-Teen hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś?? naisał o mnie:
"Miodzio na 2 nogach.. Jedna z nielicnych dziewczyn z kategorii 3 [kto byl, to wie o co chodzi..]. Ode mnie 6 "hehe Casanova xd już wszytkie sie w nim zaczynaja kochac buhahaha xd meska prowokacja twisted xDDDD dobra ja ide lowic... musze kiedys nazbierac na te pingwiny! a z dnia na dzien cena rosnie _ _{" Ja zbieram na ninja hb, i chyba predzej padne, niz tak sie stanie.. Heh, casanova powaidasz?? W klasie tez mnie tak nazywaja ostatnio. Ciekawe dlaczego... nie dziwie sie zawracasz dziewczyną w głowach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:56 am
Czasami sciagam dosc schizowe osoby.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:07 am
ej no kurcze! forum nie chce mi sie wywistelic sad tzn tutaj forum .. _ _" nowe posty co za... ygh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:57 am
WRESZCIE DZIALA! uff sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 4:58 am
ale ja juz sobie i tak ide ^^ paps :3 wink *wychodzi zawiazujac trampki i nakladajac katane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|