|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:16 am
Ej, co sie dzieje w gambino i durem??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:21 am
Wodzu Ej, co sie dzieje w gambino i durem??!! hę? A ci sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:22 am
~~lena-undesaid~~ Wodzu Ej, co sie dzieje w gambino i durem??!! hę? A ci sie dzieje? Zerknij na mapie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:23 am
Wodzu ~~lena-undesaid~~ Wodzu Ej, co sie dzieje w gambino i durem??!! hę? A ci sie dzieje? Zerknij na mapie... kliknijcie na helikopter w Durem i zobaczycie co sie stalo z Gambino i Durem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:35 am
*siedzi zawstydzona, i cały czas mysli o tym jak została nazwana przez Wodza...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:37 am
co za ... jak mogli akurat dzisiaj zamknąć biblioteki bo jakieś dzieci mają tam zabawe!! neutral pff! Jakieś małolaty robia misyf na bloga a jak wracałam z biblioteki to po osiedlu przechadzała sie dziewczyna .. z KOTEM NA SMYCZY!!! Ja mojej Neko nigdy bym tak nie wypuściła!! stare świat schodiz na psy _ _" ughhh
hej evrybody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:39 am
M-Teen co za ... jak mogli akurat dzisiaj zamknąć biblioteki bo jakieś dzieci mają tam zabawe!! neutral pff! Jakieś małolaty robia misyf na bloga a jak wracałam z biblioteki to po osiedlu przechadzała sie dziewczyna .. z KOTEM NA SMYCZY!!! Ja mojej Neko nigdy bym tak nie wypuściła!! stare świat schodiz na psy _ _" ughhh hej evrybody moja kota tez bedzie na smyczy, ale tylko na balkonie bo przełazi do sasiadów i nie mozna jej pozniej zwabic do domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:40 am
Night_Lady *siedzi zawstydzona, i cały czas mysli o tym jak została nazwana przez Wodza...* biggrin Jak fajno.. razz Wiecie, taka prawda... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:41 am
Night_Lady M-Teen co za ... jak mogli akurat dzisiaj zamknąć biblioteki bo jakieś dzieci mają tam zabawe!! neutral pff! Jakieś małolaty robia misyf na bloga a jak wracałam z biblioteki to po osiedlu przechadzała sie dziewczyna .. z KOTEM NA SMYCZY!!! Ja mojej Neko nigdy bym tak nie wypuściła!! stare świat schodiz na psy _ _" ughhh hej evrybody moja kota tez bedzie na smyczy, ale tylko na balkonie bo przełazi do sasiadów i nie mozna jej pozniej zwabic do domu moj kor raz zwial po blakonach z 3 pietra na sam parter.. całe szczescie ze facet ze sklepu na dole ja zlapal smile to bylo wielkie szczescie sad Ona sama na wielkim osieldu, mnostwo psow ! sad W ZYCIU NIE! MOJA NEKO I SMYCZ + WIELKIE PSIEDLE Z GROMADAMI KOTOZERCZYCH PSOW! NIGDY!!! domokun sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:42 am
Wodzu Night_Lady *siedzi zawstydzona, i cały czas mysli o tym jak została nazwana przez Wodza...* biggrin Jak fajno.. razz Wiecie, taka prawda... razz janse jasne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:43 am
hej ^^ *rozklada sie an swoim wielofunkcyjnym fotelu* ee.. Wodzu a jak ją nazwałeś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|