|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:51 am
Malkavik Ntsumi_Aya Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac smacznego smile ja też lece sweatdrop czas podrać w ut wink Ambitna rozrywka biggrin BTW: W sigu masz małego mistype'a smile wiem blaugh ale ja gram przez neta blaugh jesli chcesz mogę ci podać server xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:52 am
ok spadam do tej biblioteki! PAPS @LL!!!
blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:52 am
Ntsumi_Aya Malkavik Ntsumi_Aya Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac smacznego smile ja też lece sweatdrop czas podrać w ut wink Ambitna rozrywka biggrin BTW: W sigu masz małego mistype'a smile wiem blaugh ale ja gram przez neta blaugh jesli chcesz mogę ci podać server xd Nie dzięki, wolę eRPeGi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:53 am
Malkavik Ntsumi_Aya Malkavik Ntsumi_Aya Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac smacznego smile ja też lece sweatdrop czas podrać w ut wink Ambitna rozrywka biggrin BTW: W sigu masz małego mistype'a smile wiem blaugh ale ja gram przez neta blaugh jesli chcesz mogę ci podać server xd Nie dzięki, wolę eRPeGi smile ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:55 am
Hehe.. zarąbisty nowy South Park xd
Chorera ile mozna czekać na aprówal? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:58 am
Yumehayla Ntsumi_Aya Yumehayla Ntsumi_Aya Yumehayla Hejka ludzie ;p...ech...zwykła Gaia padła xd ...może w końcu naprawią te błędy w postach= =...co u was słychać XD? Yumehayla!!! biggrin Witaj biggrin u mnie po staremu wink a u Ciebie? dawno sie nie widzieliśmy smile Ano rzadko wpadam na Polską...gł�wnie siedzę w minishopach i na ArtWhore's guild XD...a co u ciebie^^? we wtorek mam egzamin sweatdrop a tak og�lnie to tylko na Gai siedzie i w ut gram 3nodding whee dla niepoinformowanych ut - unreal turnament A ja ściągam Ragnarok Online XDDDDDdd...98,1%!!! Nie jest płatny przypadkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:05 am
Yumehayla Malkavik Yumehayla A ja ściągam Ragnarok Online XDDDDDdd...98,1%!!! Nie jest płatny przypadkiem? Oficjalnie jest, ale jest od groma darmowych serwer�w^^...jest kilka polskich nawet...ale ja ściagam na acRO, sprawdzony przez znajomego angielski serwer^^; To jak pograsz to daj znać jakie wrażenia.. może sobie zassam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:06 am
Oki. a narazie ja mykam moi drodzy. Trzycie się smile domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:10 am
Malkavik Yumehayla Malkavik Yumehayla A ja ściągam Ragnarok Online XDDDDDdd...98,1%!!! Nie jest płatny przypadkiem? Oficjalnie jest, ale jest od groma darmowych serwer�w^^...jest kilka polskich nawet...ale ja ściagam na acRO, sprawdzony przez znajomego angielski serwer^^; To jak pograsz to daj znać jakie wrażenia.. może sobie zassam. Kiedyś już grałem, ale mi przy formacie wykasowało...gra jest świetna, naprawdę polecam^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|