|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:37 am
Buehehehehehehehehheeheheheheheh < sory musialam ^^ chyba mam dobry chumor rany ale pieknie heart heart
*siedzi z szerokim usmiecheeeem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:37 am
Yumehayla Hejka ludzie ;p...ech...zwykła Gaia padła xd ...może w końcu naprawią te błędy w postach= =...co u was słychać XD? Hejka. Jest taka szansa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:38 am
Yumehayla Hejka ludzie ;p...ech...zwykła Gaia padła xd ...może w końcu naprawią te błędy w postach= =...co u was słychać XD? Yumehayla!!! biggrin Witaj biggrin u mnie po staremu wink a u Ciebie? dawno sie nie widzieliśmy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:39 am
Yumehayla Hejka ludzie ;p...ech...zwykła Gaia padła xd ...może w końcu naprawią te błędy w postach= =...co u was słychać XD? to tylko okres naprawczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:42 am
czyzby gildia tez padala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:43 am
Gosiak czyzby gildia tez padala blaugh dlaczegoz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:43 am
Gosiak czyzby gildia tez padala blaugh padła sweatdrop ale nie do końca .. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:46 am
Gosiak czyzby gildia tez padala blaugh Ma problemy z odświeżaniem.. ale działa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:46 am
ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:47 am
Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac smacznego smile ja też lece sweatdrop czas podrać w ut wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Gosiak czyzby gildia tez padala blaugh padła sweatdrop ale nie do końca .. smile polska gildia nigdy ne ginie. tylko sie trzeba wiecej naklikac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac Smacznego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:48 am
Ntsumi_Aya Gosiak ide scos zjesc pozniej wpadne mam nadzieje ze bedzie mi lepiej dzialac smacznego smile ja też lece sweatdrop czas podrać w ut wink Ambitna rozrywka biggrin BTW: W sigu masz małego mistype'a smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|