|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Malkavik Ntsumi_Aya domokun słucham ? domokun Alez to podtwierdzona naukowo metoda ożywiania ludzi (głównie samców) w stanie agonii czy wybudzania ze śpiączki.. nie narzekać, nie każcie mu przez 15 lat być podłączonym do maszyny.. piersi w górę i ratować! smile domokun wypchaj sie domokun sweatdrop *podnosi raqela i zanosi na fotel* =='' ejj jak mi tu umrzesz to .... domokun po tym tajniackim przytulasie jakiego strzeliliem jak mnie nioslas ( redface )to juz mi od razu lepiej blaugh dzieki. uratowalas mi zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik domokun spokojnie.. jeżeli chcesz patrzeć jak zamienia się w warzywo.. *patrzy na racqela* sweatdrop już wielu tracilo przytomność jak sie ich poducha walneło, i jakoś sie w warzywo nie zmieniali domokun więc - wal sie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:29 am
hejo Aida.. przeczytaj komiks w durem masakra xPPPPPP dobra ja sie chyba zabiore do tej biblioteki _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:30 am
racqel po tym tajniackim przytulasie jakiego strzeliliem jak mnie nioslas ( redface )to juz mi od razu lepiej blaugh dzieki. uratowalas mi zycie... ....... stare nidy więcej mi tu nie mdleć domokun *pac poducha blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:32 am
Ntsumi_Aya Malkavik domokun spokojnie.. jeżeli chcesz patrzeć jak zamienia się w warzywo.. *patrzy na racqela* sweatdrop już wielu tracilo przytomność jak sie ich poducha walneło, i jakoś sie w warzywo nie zmieniali domokun więc - wal sie domokun Nie sądzisz że trochę przeginasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to moja kabina wiec ja zaczynam: tu sie wchdozi naciska przyglada sie z bliska ^^
wrocilam ^^ ojojojo jak goraco na poluuuu dobrze ze nie znalazlam tej czapencjki zimowej ^^
co szkrabyy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya racqel po tym tajniackim przytulasie jakiego strzeliliem jak mnie nioslas ( redface )to juz mi od razu lepiej blaugh dzieki. uratowalas mi zycie... ....... stare nidy więcej mi tu nie mdleć domokun *pac poducha blaugh * dobty fotel, dobry, mozna sie na nim schowac przed pduchami i w ogole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:34 am
Gosiak to moja kabina wiec ja zaczynam: tu sie wchdozi naciska przyglada sie z bliska ^^ wrocilam ^^ ojojojo jak goraco na poluuuu dobrze ze nie znalazlam tej czapencjki zimowej ^^ co szkrabyy ^^ Najs tu si ju egejn wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:36 am
Hejka ludzie ;p...ech...zwykła Gaia padła xd ...może w końcu naprawią te błędy w postach= =...co u was słychać XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:36 am
Ntsumi_Aya stare *idzie na dw�r i kladzie sie na swoim hamaku* blaugh witaj Gosiak Tak, idź się przewietrzyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|