|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:07 am
juliangel Ech... czemu życie jest takie beznadziejne... [przechodzi miedzy ludzmi i siada w konce by pobezec w samotnosci] hej julka smile 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:07 am
juliangel Malkavik juliangel Ech... czemu życie jest takie beznadziejne... [przechodzi miedzy ludzmi i siada w konce by pobezec w samotnosci] Kolejny smutas stare Witaj. bo to wszystko moja wina... Wodzu!! kochanie gdzie jestes ?? Rozchmurz się.. rozpaczanie nic nie pomaga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:09 am
gaja masiw destrakszyn !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:10 am
racqel gaja masiw destrakszyn !!! Witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:10 am
Ntsumi_Aya racqel gaja masiw destrakszyn !!! Witaj whee siemaaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:11 am
racqel Ntsumi_Aya racqel gaja masiw destrakszyn !!! Witaj whee siemaaaa! biggrin a no właśnie przypomniało mi sie whee *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka M-Teen kropka Malkavik kropka no to teraz Gino będzie budował se pałacyk xd Ten Gino jest jakiś podejżany.. to on pewnie wszystko obmyślił. Za jednym zamachem pozbył się starego i konkurencji domokun GiNo - the most powerfull man on Gaia biggrin zobaczycie... jeszcze se żonke znajdzie, dzieciaki spłodzi, i tak się będzie kręcić w k�łko 3nodding Żonka będzie miała kuzyn�w z dalekiej rodizny przybędą na Gaie i bedzie kolejna jazda domokun tak... mam nadzieje tylko, ze będą fajne prezenty rozdawac zeby ans przekupić biggrin xd mogliby dawac teraz np. gitary albo perksuje.. FAJNIE BY BYLO biggrin biggrin biggrin BYLYBY GAIA-BANDS XDDDD sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich przybyłych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:12 am
kropka witam wszystkich przybyłych Witam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:13 am
juliangel Wodzu!! kochanie gdzie jestes ?? eek a co.. eee... sweatdrop z Hadogenesem? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya racqel Ntsumi_Aya racqel gaja masiw destrakszyn !!! Witaj whee siemaaaa! biggrin a no właśnie przypomniało mi sie whee *pac poducha* xd * przewraca sie od impetu uderzenia* *lezy* *nie rusza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel gaja masiw destrakszyn !!! Hell(o) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:15 am
racqel Ntsumi_Aya racqel Ntsumi_Aya racqel gaja masiw destrakszyn !!! Witaj whee siemaaaa! biggrin a no właśnie przypomniało mi sie whee *pac poducha* xd * przewraca sie od impetu uderzenia* *lezy* *nie rusza sie* eek zyjesz? eek nie umieraj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:15 am
Malkavik racqel gaja masiw destrakszyn !!! Hell(o) smile czol(gi)em!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 2:17 am
Ntsumi_Aya [quote="racqel"* przewraca sie od impetu uderzenia* *lezy* *nie rusza sie* eek zyjesz? eek nie umieraj gonk [szept w agonii wink ] "tylko.... masaz z... mlodych piersi....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|