|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:34 am
M-Teen *wlatuje w pozycji tureckiej* * w locie:* witajcie ^^' *opajdajac z wlasnej woli na swoj wielofunkcjonalny fotel* Co słychać? smile Witaj 3nodding A takie poranne gadanie niewyspanych ludków smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:35 am
Malkavik Ja pierdziele.. 5 puszek, 3 opony, 2 buty... co ci ludzie wrzucają do tego jeziora.. nuuu tez mi swietnie lowienie idzie mogliby jakies ryby zasadzic w tych jeziorach nu w czapce zimowej bo... tak mi dzis przyszlo do glowy ^^ siema M-Teen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:37 am
ej.. DO CHOLERY CO SIE STAŁO Z GAMBINO MASNION! *otwiera usta ze zdziwienia* eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:38 am
M-Teen Właśnie zaobserwowałam.. NOWĄAPE!.. :schock: lol na kt�rej nic .. nie ma neutral ygh.. stressed A bo nie widziałaś iwentu.. z Opcym siedzieliśmy od 1 do 4 rano i gapiliśmy się jak zastrzelony Gambino spada do oceanu a jego wieża wali się przez te właśnie puste lokacje aż do durem, gdzie zniszczyła domek Vanhelsenek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:38 am
M-Teen ej.. DO CHOLERY CO SIE STAŁO Z GAMBINO MASNION! *otwiera usta ze zdziwienia* eek eek eek rozsypalo sie :] w sumie nie wiem czemu w koncu tylko do niego strzelil =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:39 am
M-Teen ej.. DO CHOLERY CO SIE STAŁO Z GAMBINO MASNION! *otwiera usta ze zdziwienia* eek eek eek Kliknij na helikopter w Durem to się dowiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:45 am
chyba zgubilam moja czapke crying crying crying crying crying idzie zrozpaczona po zeszyty stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:46 am
OMG.. eek OMG!!! eek eek eek I CO TERAZ? oł siet! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:46 am
Gosiak chyba zgubilam moja czapke crying crying crying crying crying idzie zrozpaczona po zeszyty stressed Ojej : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:47 am
M-Teen OMG.. eek OMG!!! eek eek eek I CO TERAZ? oł siet! razz Hmm.. o 4 rano też się nad tym zastanawiałem.. ale nic się nie stało xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:50 am
Malkavik M-Teen OMG.. eek OMG!!! eek eek eek I CO TERAZ? oł siet! razz Hmm.. o 4 rano też się nad tym zastanawiałem.. ale nic się nie stało xp ale jajo xp blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:51 am
no to teraz Gino będzie budował se pałacyk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:52 am
kropka no to teraz Gino będzie budował se pałacyk xd Ten Gino jest jakiś podejżany.. to on pewnie wszystko obmyślił. Za jednym zamachem pozbył się starego i konkurencji domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|