|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:10 am
Malkavik Gosiak wyslalam kumplowi smsa: " jezeli mozeszp ozyczyc mi dzisiaj zeszyty kiwnij glowa" ^^ tylko on kasy na koncie nie ma a jak dzwonie do niego czy kiwnol glowa to nie odbiera ==' co za ciamajda Znam to.. smile bezczelny musze go okrzyczec bueeheheheh ok sproboje do kolezanki zadzwonic ... tylko teraz blagam zeby miala cos zapisane w tych zeszycikach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:11 am
To popiersie lepsze smile Tylko ta obroża jakoś dziwnie leży. I czemu nie w kolorze? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:14 am
Malkavik To popiersie lepsze smile Tylko ta obroża jakoś dziwnie leży. I czemu nie w kolorze? xd wiem ze popiersie lepszejsze XP czemu brak kolorow? nie moge sie do tego przekonac boje sie kolorow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:15 am
Gosiak wiem ze popiersie lepszejsze XP czemu brak kolorow? nie moge sie do tego przekonac boje sie kolorow ^^ Nie ma się czego bać smile Kilka tutków w photoshopie i już wiadomo jak kolorować mangę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:18 am
Hmm.. jeszcze 400 do Strength Rod, jeszcze 1000 do Performance Rod... gosz.. którą wybrać eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:19 am
Malkavik Gosiak wiem ze popiersie lepszejsze XP czemu brak kolorow? nie moge sie do tego przekonac boje sie kolorow ^^ Nie ma się czego bać smile Kilka tutków w photoshopie i już wiadomo jak kolorować mangę. nie mam tego programiku ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:20 am
a jak bede miala nie bede wiedziec jak sie nim obslugiwac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:23 am
Gosiak Malkavik Gosiak wiem ze popiersie lepszejsze XP czemu brak kolorow? nie moge sie do tego przekonac boje sie kolorow ^^ Nie ma się czego bać smile Kilka tutków w photoshopie i już wiadomo jak kolorować mangę. nie mam tego programiku ^^' To zasyśnij sobie, albo PaintShop Pro, który jest darmowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:24 am
Gosiak a jak bede miala nie bede wiedziec jak sie nim obslugiwac ^^ Wszystko jest do opanowania smile Mogę ci udzielić kilku rad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:27 am
ok to w najblizczym czasie zaszaleje i sciagne programik i jak cos to bede pytac ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:28 am
Gosiak ok to w najblizczym czasie zaszaleje i sciagne programik i jak cos to bede pytac ^^ blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:32 am
Ja pierdziele.. 5 puszek, 3 opony, 2 buty... co ci ludzie wrzucają do tego jeziora..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok chuste znalazlam jeszcze poszukam czapki zimowej i moge isc po zeszyty niedlugo powinnam wrocic ^^ chyba ze spotkam po drodze jakies jedzneie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wlatuje w pozycji tureckiej* * w locie:* witajcie ^^' *opajdajac z wlasnej woli na swoj wielofunkcjonalny fotel* Co słychać? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:33 am
Gosiak ok chuste znalazlam jeszcze poszukam czapki zimowej i moge isc po zeszyty niedlugo powinnam wrocic ^^ chyba ze spotkam po drodze jakies jedzneie Zimowej? Na taką piękną wiosnę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|