|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:16 am
Malkavik Gosiak Malkavik kropka wstawas śpiochy i GIMNASYTKA!! RAZ I DWA, RAZ I DWA!!!! Jestes okrutna. domokun *zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew* Witam wink siemaaa.... ==' Wyspana? jak widac ==' oczy mam jak zaba ^^ buehehehe mam maly glod i jeszcze przydaloby sie pojechac do kumpla po zeszyty ze szkoly ==' a ja do kuchni nie moge sie zebrac heh *szuka piernika macajac okruszki na talerzyku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:18 am
Gosiak jak widac ==' oczy mam jak zaba ^^ buehehehe mam maly glod i jeszcze przydaloby sie pojechac do kumpla po zeszyty ze szkoly ==' a ja do kuchni nie moge sie zebrac heh *szuka piernika macajac okruszki na talerzyku* Idę na śniadanie. Jak nie łyknę kawy to umrę ^_- Brrr. Zaraz wracam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:21 am
Malkavik Gosiak jak widac ==' oczy mam jak zaba ^^ buehehehe mam maly glod i jeszcze przydaloby sie pojechac do kumpla po zeszyty ze szkoly ==' a ja do kuchni nie moge sie zebrac heh *szuka piernika macajac okruszki na talerzyku* Idę na śniadanie. Jak nie łyknę kawy to umrę ^_- Brrr. Zaraz wracam stare smacznego ==' eh...nie wiem czemu rysunki do areny nie chca mi sie dodac ==' pechozol.... ja chyba zbyt nerwowa jestem w takich prostych sytuacjach ^^ np: jak chce podniesc lampe taka zsuwana z sufitu a ona opada jeszcze nizej ==' taa ehh./... *osuwa sie na ziemie i siada po turecku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:53 am
Gosiak smacznego ==' eh...nie wiem czemu rysunki do areny nie chca mi sie dodac ==' pechozol.... ja chyba zbyt nerwowa jestem w takich prostych sytuacjach ^^ np: jak chce podniesc lampe taka zsuwana z sufitu a ona opada jeszcze nizej ==' taa ehh./... *osuwa sie na ziemie i siada po turecku* Uhhhmmmm.. cafe latte, nie ma nic lepszego na mój stan smile Nalać ci? Lampa cie poprostu atakuje ;> A na arene wchodzą tylko animkowe obrazki czy cokolwiek można wrzucić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 12:59 am
Malkavik Gosiak smacznego ==' eh...nie wiem czemu rysunki do areny nie chca mi sie dodac ==' pechozol.... ja chyba zbyt nerwowa jestem w takich prostych sytuacjach ^^ np: jak chce podniesc lampe taka zsuwana z sufitu a ona opada jeszcze nizej ==' taa ehh./... *osuwa sie na ziemie i siada po turecku* Uhhhmmmm.. cafe latte, nie ma nic lepszego na mój stan smile Nalać ci? Lampa cie poprostu atakuje ;> A na arene wchodzą tylko animkowe obrazki czy cokolwiek można wrzucić? tak lej lejjj ^^ nu proste kiedys sie na mnie rzuci a to lampa xp nu ok udalo mi sie wrzucic rysunki ^^ ale komentarza sie nie da dodac a ja tak lubie do ludzi pisac w obcym jezyku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:04 am
Ano smile Witaj. Gosiak-> Wrzuciłem obrazek, czekam na apruwal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:05 am
wyslalam kumplowi smsa: " jezeli mozeszp ozyczyc mi dzisiaj zeszyty kiwnij glowa" ^^ tylko on kasy na koncie nie ma a jak dzwonie do niego czy kiwnol glowa to nie odbiera ==' co za ciamajda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:06 am
Malkavik Ano smile Witaj. Gosiak-> Wrzuciłem obrazek, czekam na apruwal biggrin a ja ide do sklepu bede pozniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Ano smile Witaj. Gosiak-> Wrzuciłem obrazek, czekam na apruwal biggrin ciekawe kiedy je dodadza :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak tak lej lejjj ^^ nu proste kiedys sie na mnie rzuci a to lampa xp nu ok udalo mi sie wrzucic rysunki ^^ ale komentarza sie nie da dodac a ja tak lubie do ludzi pisac w obcym jezyku ^^ Khekhe.. smile Rzuć linkiem do obrazków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:07 am
Night_Lady Malkavik Ano smile Witaj. Gosiak-> Wrzuciłem obrazek, czekam na apruwal biggrin a ja ide do sklepu bede pozniej wink ty to tak wpadasz i wypadasz tylko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:07 am
Gosiak wyslalam kumplowi smsa: " jezeli mozeszp ozyczyc mi dzisiaj zeszyty kiwnij glowa" ^^ tylko on kasy na koncie nie ma a jak dzwonie do niego czy kiwnol glowa to nie odbiera ==' co za ciamajda Znam to.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:08 am