|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:29 pm
opcy Vykk Malkavik Wszystkie lokacji Wierzowca zniknęły.. zonk. I nie ma Gambino.. zonk!! t samo zaczelm postowac a przy okazji chyba sobie liscik pojde kupic Co? Jak? Gdzie? confused sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:32 pm
Nu to fajny był iwent wink A mogłem iść spać o 1 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:33 pm
Malkavik Nu to fajny był iwent wink A mogłem iść spać o 1 wink nie wiem jak wy ale ja mykam bo i tak gambino nie przyjdzie chyba...znaczy nie spadnie nizej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:34 pm
Malkavik opcy Vykk Malkavik Wszystkie lokacji Wierzowca zniknęły.. zonk. I nie ma Gambino.. zonk!! t samo zaczelm postowac a przy okazji chyba sobie liscik pojde kupic Co? Jak? Gdzie? confused sweatdrop no na list..... w liscie sa dwa itemy jeden sie wybiera...... w marcu bul ten szczur co go mam na glowie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:34 pm
Vykk Malkavik Nu to fajny był iwent wink A mogłem iść spać o 1 wink nie wiem jak wy ale ja mykam bo i tak gambino nie przyjdzie chyba...znaczy nie spadnie nizej Ja też lece w torpor. Dobranoc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:35 pm
opcy Malkavik opcy Vykk Malkavik Wszystkie lokacji Wierzowca zniknęły.. zonk. I nie ma Gambino.. zonk!! t samo zaczelm postowac a przy okazji chyba sobie liscik pojde kupic Co? Jak? Gdzie? confused sweatdrop no na list..... w liscie sa dwa itemy jeden sie wybiera...... w marcu bul ten szczur co go mam na glowie...... A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:37 pm
gosciu dalej spada......... nowa strona jest ponizej tej co z niej spadl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:39 pm
Malkavik A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop listy w zasadzie mozna zdobyc jak sie im 2.5 dolca wysle.. na szczescie durne amerykance kupuja ich wiecej i potem sprzedawaja na marketplace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:40 pm
opcy Malkavik A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop listy w zasadzie mozna zdobyc jak sie im 2.5 dolca wysle.. na szczescie durne amerykance kupuja ich wiecej i potem sprzedawaja na marketplace... Achia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:42 pm
przynajmniej teraz w miare szybko spada.... stare
//edit: tyle ze list srednio kosztuje 4.5-4.7k na poczatku miesiaca.... a pod koniec to powyzej 7k skacze nawet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:43 pm
opcy Malkavik A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop listy w zasadzie mozna zdobyc jak sie im 2.5 dolca wysle.. na szczescie durne amerykance kupuja ich wiecej i potem sprzedawaja na marketplace... Myśłałem że sobie jeszcze kocura kupie ale 27k.g eee... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:44 pm
Malkavik opcy Malkavik A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop listy w zasadzie mozna zdobyc jak sie im 2.5 dolca wysle.. na szczescie durne amerykance kupuja ich wiecej i potem sprzedawaja na marketplace... Myśłałem że sobie jeszcze kocura kupie ale 27k.g eee... eek 27k ?!?!?!!?!? o kurwać! //edit:Koty na marketplace po 7k ida.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:47 pm
opcy Malkavik opcy Malkavik A jak te listy się zdobywa? Wiesz.. ja tu tydzień buszuje sweatdrop listy w zasadzie mozna zdobyc jak sie im 2.5 dolca wysle.. na szczescie durne amerykance kupuja ich wiecej i potem sprzedawaja na marketplace... Myśłałem że sobie jeszcze kocura kupie ale 27k.g eee... eek 27k ?!?!?!!?!? o kurwać! //edit:Koty na marketplace po 7k ida....... No trudno się mówi wink Kupie sobie używanego kota.. chociaż w tym tempie bicia kasy to za jakiś miesiąc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|