|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:35 pm
moglby szybciej leciec...... //edit: jast klatke nizej............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:36 pm
==' jestem moja ciekawosc mnie kiedys wykoncyz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:37 pm
madchild ZAŁOŻE xd Uuu, chyba już się utopił, nie widać go :/ Jest lokacje niżej.. razz A ja sobie łowie.. 2 opony, 3 buty, 3 puchy.. no pięknie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:38 pm
opcy moglby szybciej leciec...... //edit: jast klatke nizej............ nu a gora budynku zniknela =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:38 pm
Leci jak krew z nosa :/ Zanim spadnie minie z godzina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:39 pm
A jak się na niego kliknie, to zamiast się odświeżyć, włacza się strona głowna gai....
Może mu przykopać, coby szybciej leciał xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:42 pm
Malkavik Leci jak krew z nosa :/ Zanim spadnie minie z godzina. ja ja das stimt nie wiem jednak cierpliwosc to nie dla mnie ide spac jednak stanowcze dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:48 pm
Gosiak Malkavik Leci jak krew z nosa :/ Zanim spadnie minie z godzina. ja ja das stimt nie wiem jednak cierpliwosc to nie dla mnie ide spac jednak stanowcze dobranoc ^^ No to kolorowych snów. Damy znać w co udeżył wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:56 pm
madchild A facet dlalej leci i leci... Proszę państwa, emocje sięgają zenitu __--__ (chyba zaraz nie wytrzymam i też p�jdę spać, jst niemal 2 w nocy..) Już godzinę spada... to skandal... czy on ma spadochron? Nastawie budzik na 3 i zobaczę gdzie doleciał chyba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:57 pm
Może chwyci się wywietrznika, jak Luke Skywalker na Gwieździe Śmierci rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:58 pm
madchild Może chwyci się wywietrznika, jak Luke Skywalker na Gwieździe Śmierci rolleyes On ma ten czar: Powolne Opadanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:02 pm
Malkavik madchild A facet dlalej leci i leci... Proszę państwa, emocje sięgają zenitu __--__ (chyba zaraz nie wytrzymam i też p�jdę spać, jst niemal 2 w nocy..) Już godzinę spada... to skandal... czy on ma spadochron? Nastawie budzik na 3 i zobaczę gdzie doleciał chyba razz Jeszcze godzina NASZEGO czasu, a przecież czas na gai leci chyba ze 3 razy szybciej czy coś koło tego.. facet powinien mieć skrzydła, albo wiatraczek w części tylnej stare Granie na nerwach Europejczykom.. Definitywnie idę spać. Dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 4:03 pm
madchild Jeszcze godzina NASZEGO czasu, a przecież czas na gai leci chyba ze 3 razy szybciej czy coś koło tego.. facet powinien mieć skrzydła, albo wiatraczek w części tylnej stare Granie na nerwach Europejczykom.. Definitywnie idę spać. Dobranoc 3nodding Dobrej nocy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|