|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:16 pm
madchild JKa w og�le nie rozumiem tej idei wojny między Gambino i Durem... kiedy opuszczałam to miejsce nie było żadnego Durem blaugh Neither do I.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:18 pm
Malkavik A teraz spada... i leci i leci smile wlasnie...... czy mi sezdaje czy on na serio spada... bo po odswierzeniu strony wydaje mi sie ze jest nizej.... (tez nie wiem o co chodzi ale niewazne.......)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:20 pm
opcy Malkavik A teraz spada... i leci i leci smile wlasnie...... czy mi sezdaje czy on na serio spada... bo po odswierzeniu strony wydaje mi sie ze jest nizej.... (tez nie wiem o co chodzi ale niewazne.......) Co kilka minut przesówa się niżej. Mam nadzieje że nie będzie się w tym tempie przesówał przez wszystkie lokacje wierzowca smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:20 pm
Malkavik madchild Malkavik madchild Coś z innej beczki: Malkavik: czyżbyś był dziecięciem Malkava? :> Dzieciem, synem, ojcem, bratem.. szaleństwo jest we mnie. Jesteś ojcem Malkava? smile szlag, jesteś starszy niż myślałam ;P i to sporo...XDDPytam z ciekawości, żeby wybadać czy ktoś jeszcze gra po stronie szalonego plemienia 3nodding Sam nie wiem kim jestem. Ale z pewnością jestem po stronie o której mówisz smile A więc witaj, bracie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:22 pm
madchild A więc witaj, bracie 3nodding Witaj siostrzyczko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:22 pm
Malkavik opcy Malkavik A teraz spada... i leci i leci smile wlasnie...... czy mi sezdaje czy on na serio spada... bo po odswierzeniu strony wydaje mi sie ze jest nizej.... (tez nie wiem o co chodzi ale niewazne.......) Co kilka minut przesówa się niżej. Mam nadzieje że nie będzie się w tym tempie przesówał przez wszystkie lokacje wierzowca smile Niech spada szybciej! *ziew* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:26 pm
madchild Niech spada szybciej! *ziew* gonk Już dolatuje do krawędzi ekranu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:27 pm
jak sie obudze on juz spadnie albno go uratuje ktos :] ziewwwwwwwwwwwww paa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:29 pm
Malkavik madchild Niech spada szybciej! *ziew* gonk Już dolatuje do krawędzi ekranu biggrin jak w nią przywali to sie moze połamać......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:29 pm
Gosiak jak sie obudze on juz spadnie albno go uratuje ktos :] ziewwwwwwwwwwwww paa :* Branoc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:31 pm
opcy Malkavik madchild Niech spada szybciej! *ziew* gonk Już dolatuje do krawędzi ekranu biggrin jak w nią przywali to sie moze połamać...... Niestety.. poleciał dalej ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:33 pm