|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:54 pm
Malkavik opcy Malkavik opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też. ja czekam na event na gai.......... szczeze mowiac.......... sweatdrop Uhum.. spoko. Jaki iwent? smile no ma cos sie niby cos dziac.... ..z okazji 1 kwietnia........ rok temu cos nawet bylo wiec w tym tez powinno byc...... klik na helikopter: http://www.gaiaonline.com/map.php?m=14
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:54 pm
Coś z innej beczki: Malkavik: czyżbyś był dziecięciem Malkava? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:55 pm
Gosiak Malkavik Komuś herbatki? Bo idę robić. chetnie sie napije :] Proszę. Z cynamonem i na słodko c[]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:57 pm
Malkavik Gosiak Malkavik Komuś herbatki? Bo idę robić. chetnie sie napije :] Proszę. Z cynamonem i na słodko c[] dankee schooonnn :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:57 pm
madchild Coś z innej beczki: Malkavik: czyżbyś był dziecięciem Malkava? :> Dzieciem, synem, ojcem, bratem.. szaleństwo jest we mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:58 pm
Zielonej z cynamonem??!! eek blushnierstfo >__<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:00 pm
madchild Zielonej z cynamonem??!! eek blushnierstfo >__< Nie, nie.. z cynamonem i na słodko jest zwykła. Zielona tylko z liśćmi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:02 pm
Malkavik madchild Coś z innej beczki: Malkavik: czyżbyś był dziecięciem Malkava? :> Dzieciem, synem, ojcem, bratem.. szaleństwo jest we mnie. Jesteś ojcem Malkava? smile szlag, jesteś starszy niż myślałam ;P i to sporo...XDDPytam z ciekawości, żeby wybadać czy ktoś jeszcze gra po stronie szalonego plemienia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:02 pm
Zarąbali Gambino! confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:05 pm
madchild Malkavik madchild Coś z innej beczki: Malkavik: czyżbyś był dziecięciem Malkava? :> Dzieciem, synem, ojcem, bratem.. szaleństwo jest we mnie. Jesteś ojcem Malkava? smile szlag, jesteś starszy niż myślałam ;P i to sporo...XDDPytam z ciekawości, żeby wybadać czy ktoś jeszcze gra po stronie szalonego plemienia 3nodding Sam nie wiem kim jestem. Ale z pewnością jestem po stronie o której mówisz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:05 pm
Malkavik Zarąbali Gambino! confused wlasnie zauwazylem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:06 pm
Malkavik Zarąbali Gambino! confused że co? o___O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:09 pm
opcy Malkavik Zarąbali Gambino! confused wlasnie zauwazylem....... Szukałem strzelca ale nie znalazłem :/ Powinien być gdzieś W Durem (Zegar) ale może już zwiał :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:13 pm