|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:32 pm
Omega Sun Ide do lozeczka. Rozmowa z Wami dobrze mi zrobila- dzieki 3nodding Dobrej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:33 pm
madchild Malkavik madchild Eee, to błąd w programie. Objawia się, gdy coś zmieniają xd Za chwilę mnie wsyśnie bo zadaję niewygodne pytania wink Już zostałeś namierzony.. nie fatyguj się, nie krzycz, nie wstawaj z miejsca... ONI i tak zaraz u Ciebie będą wink Reszta poszła zarabiać pieniądze albo spać albo czytać wypowiedzi gnojków którzy mogliby lizac buty Papieżowi a opluwają go w intenecie bezkarnie. Może już wyizolowali mnie z siecie a to co mnie otacza jest tylko programem... gosz. Chyba pójdę po cherbatę.. przejąłem się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:33 pm
Omega Sun Ide do lozeczka. Rozmowa z Wami dobrze mi zrobila- dzieki 3nodding Nie ma za co *hug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:34 pm
Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:35 pm
madchild Reszta poszła zarabiać pieniądze albo spać albo czytać wypowiedzi gnojków którzy mogliby lizac buty Papieżowi a opluwają go w intenecie bezkarnie. "anonimowosc" internetu wyciaga z ludzi najgorsze cechy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:36 pm
opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:36 pm
Jak się coś stanie, to cię obudzą *ziewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:37 pm
Komuś herbatki? Bo idę robić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:43 pm
Malkavik opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też. ja czekam na event na gai.......... szczeze mowiac.......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:45 pm
Malkavik Komuś herbatki? Bo idę robić. chetnie sie napije :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:46 pm
opcy Malkavik opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też. ja czekam na event na gai.......... szczeze mowiac.......... sweatdrop Nie no, spadłam z krzesła xd Mnie herbatki 3nodding !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:46 pm
Gosiak Malkavik Komuś herbatki? Bo idę robić. chetnie sie napije :] ja jeszcze mam....... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:49 pm
z cynamonem troche najlepiej tego boskiego napoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:51 pm
opcy Malkavik opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też. ja czekam na event na gai.......... szczeze mowiac.......... sweatdrop Uhum.. spoko. Jaki iwent? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:54 pm
madchild opcy Malkavik opcy Kałabanga......... musze jeszcze wytrzymac zeby zobaczec czy o 1 cos sie bedzie dzialo.... Terri umierała przez 13 dni. wink Nu ja czekam na fakty o 1 też. ja czekam na event na gai.......... szczeze mowiac.......... sweatdrop Nie no, spadłam z krzesła xd Mnie herbatki 3nodding ! smile c[] Zielona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|