|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:16 pm
...idę już... sad ...dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:16 pm
madchild Co innego rzetelne informacje o stanie sdrowia papieża, a co innego nadawanie program�w typu "Życie i Tw�rczość Ojca Świętego w skr�cie", bo to jest jakby już pogrzebali go żywcem =___= takie programy wyrabia się po śmierci danych os�b... Pieniądze moja droga.. nic więcej. Papież i jego śmierć to towar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:17 pm
novelin http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6983214&postdays=0&postorder=asc&start=0 Żałosne... pczytajcie wypowiedzi tych ludzi... Ja juz im napisałam co o nich myślę... Gezz... Zalosne to malo powiedziane xp . Brak slow po prostu sad Niektorzy ludzie sa jednak mali i pusci. W ogole brak szacunku nie jako dla Papieza ale dla czlowieka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:17 pm
Malkavik Pytanie z innej beczki: od czego zależy czy avka pokazuje z lewego lub z prawego profilu? nie mam pojecia szczeze mowiac.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:18 pm
madchild Malkavik Pytanie z innej beczki: od czego zależy czy avka pokazuje z lewego lub z prawego profilu? To idzie na przemian smile Nie chodzi mi o dymki, to wiem.. tylko o profil avka. Bo np. mogę być z prawej a profil lewy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun novelin http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6983214&postdays=0&postorder=asc&start=0 Żałosne... pczytajcie wypowiedzi tych ludzi... Ja juz im napisałam co o nich myślę... Gezz... Zalosne to malo powiedziane xp . Brak slow po prostu sad Niektorzy ludzie sa jednak mali i pusci. W ogole brak szacunku nie jako dla Papieza ale dla czlowieka sad male zalosne gnojki......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ...idę już... sad ...dobranoc oyasumi nasai ^---^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:19 pm
Kitty ShadowCat ...idę już... sad ...dobranoc Dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:22 pm
madchild Malkavik madchild Malkavik Pytanie z innej beczki: od czego zależy czy avka pokazuje z lewego lub z prawego profilu? To idzie na przemian smile Nie chodzi mi o dymki, to wiem.. tylko o profil avka. Bo np. mogę być z prawej a profil lewy.. Jak to, zazwyczaj jest się zwr�conym ryjkiem do dymka... prawda? eek Nu... zazwyczaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:23 pm
Malkavik madchild Malkavik madchild Malkavik Pytanie z innej beczki: od czego zależy czy avka pokazuje z lewego lub z prawego profilu? To idzie na przemian smile Nie chodzi mi o dymki, to wiem.. tylko o profil avka. Bo np. mogę być z prawej a profil lewy.. Jak to, zazwyczaj jest się zwr�conym ryjkiem do dymka... prawda? eek Nu... zazwyczaj wink Eee, to błąd w programie. Objawia się, gdy coś zmieniają xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:26 pm
madchild Eee, to błąd w programie. Objawia się, gdy coś zmieniają xd Za chwilę mnie wsyśnie bo zadaję niewygodne pytania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:27 pm
Wydaje mi się czy tylko my tu jesteśmy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 2:31 pm
Malkavik madchild Eee, to błąd w programie. Objawia się, gdy coś zmieniają xd Za chwilę mnie wsyśnie bo zadaję niewygodne pytania wink Już zostałeś namierzony.. nie fatyguj się, nie krzycz, nie wstawaj z miejsca... ONI i tak zaraz u Ciebie będą wink Reszta poszła zarabiać pieniądze albo spać albo czytać wypowiedzi gnojków którzy mogliby lizac buty Papieżowi a opluwają go w intenecie bezkarnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|