|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:19 pm
M-Teen Niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba. Tylko Bog zadecyduje co z tym zrobic... no i kurcze zas mi sie chce plakac sad papa Tami Wlasciwie moze to i lepiej jesli juz przestanie cierpiec, ale mimo to trudno mi sie z tym pogodzic cry . Na ziemi tacy ludzie bardziej sa potrzebni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedzmy zeby go pić z wykwintnego kieliszka i raczej nie takiego zwykłego xd blaugh aha.... ^^ tylko nie dzisiaj.... nie mam humoru odpowiedniego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Malkavik Teraz specjaliści liczą już która stacja ma większą oglądalność, TVP? TVN? Kto podał lepsze danie, kto ma lepsze przystawki. "A teraz przerwa na reklamę." Jak na Małyszu. I pokazują tych biednych ludzi którzy czekają na ponurego żniwiarza. A kiedy już umrze? To co? Napisy, szampan i podziękowania? "Mieliśmy 5 milionów telewidzów!"? Dlatego wole radio- zadnych glupich reklam, zbednego gadania. Jak cos waznego sie dzieje to po prostu przerywaja program, a tak to same spokojne, refleksyjne piosenki dzis ida (tzn przynajmniej w Trojce tak jest, nie wiem jak w innych stacjach). Obok gra sobie telewizor, a ja sobie słucham tego gadania niepotrzebnego. Tylko czekam aż w końcu to ogłoszą. Myślę że on już nie zyje, tylko zwlekają z tym co powiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:21 pm
Illune blaugh aha.... ^^ tylko nie dzisiaj.... nie mam humoru odpowiedniego xd nie dzisiaj-- ja musze juz mykac- na razie wszystkim ,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nigdy nie czułam się tak jak teraz..... nigdy nie byłam tak smutna... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik opcy ja bym uzyl okreslenia gowniarskie..... stare Witam. "Nie ufałbym zdaniu człowieka , który z góry zakłada istnienie wszechświata.." .. ciekawe. Ja mam swoją wersję. Nie biorę na poważnie kogoś kto 'nie do końca' wierzy w tą teorię ewolucji. to z Douglasa Adamsa..... w sumie dobry pomysl tez se jakiegos Portisheada puszcze..... hmmm.. tylko ktorego..... mam! Portishead - [Roseland NYC Live #01] Humming [6:37]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:22 pm
Lavagetas_heqetai Illune blaugh aha.... ^^ tylko nie dzisiaj.... nie mam humoru odpowiedniego xd nie dzisiaj-- ja musze juz mykac- na razie wszystkim , *caluje w policzek* whee papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:22 pm
Lavagetas_heqetai Illune blaugh aha.... ^^ tylko nie dzisiaj.... nie mam humoru odpowiedniego xd nie dzisiaj-- ja musze juz mykac- na razie wszystkim , papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:23 pm
Lavagetas_heqetai Illune blaugh aha.... ^^ tylko nie dzisiaj.... nie mam humoru odpowiedniego xd nie dzisiaj-- ja musze juz mykac- na razie wszystkim , Narazie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun M-Teen Niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba. Tylko Bog zadecyduje co z tym zrobic... no i kurcze zas mi sie chce plakac sad papa Tami Wlasciwie moze to i lepiej jesli juz przestanie cierpiec, ale mimo to trudno mi sie z tym pogodzic cry . Na ziemi tacy ludzie bardziej sa potrzebni crying Cakowicie sie z Toba zgadzam, mimo, ze nie chodze do kosciola, mam swoje zdanie na temat kosciola itp, ale wierzyc w Boga wierze.. i naparwde okropnie sie czuje z mysla o nadchodzacej smierci K.W. yyh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra... wy tu placzcie... ja ide spac... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Malkavik opcy ja bym uzyl okreslenia gowniarskie..... stare Witam. "Nie ufałbym zdaniu człowieka , który z góry zakłada istnienie wszechświata.." .. ciekawe. Ja mam swoją wersję. Nie biorę na poważnie kogoś kto 'nie do końca' wierzy w tą teorię ewolucji. to z Douglasa Adamsa..... w sumie dobry pomysl tez se jakiegos Portisheada puszcze..... hmmm.. tylko ktorego..... mam! Portishead - [Roseland NYC Live #01] Humming [6:37] Moja ulubiona płyta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|