|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:10 pm
Lavagetas_heqetai Illune a likier masz.....np...czekoladowy...? xd jasne xd likier tez sie nada xd ...do czego sie ...nada ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Papatki ludziska... smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen jestem ciekawa czy Papieaca do zdrowia. Martwie sie o niego jak o drugiego czlowieka.. jak ob rodaka.. ale przede wszytkim jako czlowieka... cry sad Juz raz wyzdrowial (po zamachu), wiele ludzi sie za niego modli, wiec moze i tym razem jest jakas malutka szansa, ze jednak wszystko bedzie dobrze. W koncu nie takie cuda juz sie zdarzaly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:12 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune a likier masz.....np...czekoladowy...? xd jasne xd likier tez sie nada xd ...do czego sie ...nada ?:> hmm do...a co ty taka ciekawska blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:12 pm
Omega Sun M-Teen jestem ciekawa czy Papieaca do zdrowia. Martwie sie o niego jak o drugiego czlowieka.. jak ob rodaka.. ale przede wszytkim jako czlowieka... cry sad Juz raz wyzdrowial (po zamachu), wiele ludzi sie za niego modli, wiec moze i tym razem jest jakas malutka szansa, ze jednak wszystko bedzie dobrze. W koncu nie takie cuda juz sie zdarzaly. Niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba. Tylko Bog zadecyduje co z tym zrobic... no i kurcze zas mi sie chce plakac sad papa Tami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:13 pm
Omega Sun M-Teen jestem ciekawa czy Papieaca do zdrowia. Martwie sie o niego jak o drugiego czlowieka.. jak ob rodaka.. ale przede wszytkim jako czlowieka... cry sad Juz raz wyzdrowial (po zamachu), wiele ludzi sie za niego modli, wiec moze i tym razem jest jakas malutka szansa, ze jednak wszystko bedzie dobrze. W koncu nie takie cuda juz sie zdarzaly. Jeżeli nawet wyzdrowieje, to już nic nie powie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ja bym uzyl okreslenia gowniarskie..... stare Witam. "Nie ufałbym zdaniu człowieka , który z góry zakłada istnienie wszechświata.." .. ciekawe. Ja mam swoją wersję. Nie biorę na poważnie kogoś kto 'nie do końca' wierzy w tą teorię ewolucji. Now Playing: Portishead - Roads
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune a likier masz.....np...czekoladowy...? xd jasne xd likier tez sie nada xd ...do czego sie ...nada ?:> hmm do...a co ty taka ciekawska blaugh No trudno zebym nie byla.....^^ wiec....do czego.... ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:15 pm
Jaswinder Omega Sun M-Teen jestem ciekawa czy Papieaca do zdrowia. Martwie sie o niego jak o drugiego czlowieka.. jak ob rodaka.. ale przede wszytkim jako czlowieka... cry sad Juz raz wyzdrowial (po zamachu), wiele ludzi sie za niego modli, wiec moze i tym razem jest jakas malutka szansa, ze jednak wszystko bedzie dobrze. W koncu nie takie cuda juz sie zdarzaly. Jeżeli nawet wyzdrowieje, to już nic nie powie... Nie wyzdrowieje. Do rana umrze albo zapadnie w śpiączkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune a likier masz.....np...czekoladowy...? xd jasne xd likier tez sie nada xd ...do czego sie ...nada ?:> hmm do...a co ty taka ciekawska blaugh No trudno zebym nie byla.....^^ wiec....do czego.... ? xd powiedzmy zeby go pić z wykwintnego kieliszka i raczej nie takiego zwykłego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Teraz specjaliści liczą już która stacja ma większą oglądalność, TVP? TVN? Kto podał lepsze danie, kto ma lepsze przystawki. "A teraz przerwa na reklamę." Jak na Małyszu. I pokazują tych biednych ludzi którzy czekają na ponurego żniwiarza. A kiedy już umrze? To co? Napisy, szampan i podziękowania? "Mieliśmy 5 milionów telewidzów!"? Dlatego wole radio- zadnych glupich reklam, zbednego gadania. Jak cos waznego sie dzieje to po prostu przerywaja program, a tak to same spokojne, refleksyjne piosenki dzis ida (tzn przynajmniej w Trojce tak jest, nie wiem jak w innych stacjach).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:17 pm
Może teraz polacy przsestaną myśleć że są narodem wybranym bo papież jest polakiem. Może teraz naprawde zaczniemy pracować na to żeby na świecie Polska kojażyła się z czymś więcej niż z papieżem i Wałęsą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|