Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9846 9847 9848 9849 9850 9851 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:01 pm

Ozzwald
ale jaki ma sens mowienia o tym non-stop wszedzie... to mu napewno nie pomoze... szanuje go jako Polaka, ale na karzdego kiedys przyjdzie czas...

Wiem wiem sad i nie musimy o tym rozmawiac, po prostu wkurzaja mnie glupie komentarze niektorych na ten temat sweatdrop

Omega Sun
Illune
M-Teen

BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop

Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare

a zreszta..... :X

Umiera jeden z najwybitniejszych ludzi na tym swiecie i mamy udawac, ze nic sie nie dzieje stare ? Jak Ci temat nie odpowiada to wcale nie musisz tu siedziec xp
Nawet wyznawcy innych religii modla sie dzisiaj za Papieza, wiec tym bardziej to przykre, ze niektorzy Jego rodacy maja to gdzies i wola gadac o glupotach stressed

A czy coś to zmieni? To tylko ostatnie ziarnka piasku w klepsydrze, która już dawno miała być pusta. Nie popieram gadania o głupotach ale każdy ma swoje zdanie na temat tego co się dzieje, każy cały dzień widzi to w TV i słyszy w radiu. Ja proponuje jakąś normalną dyskusję. Może 'co się stanie z polskim narodem po śmierci JPII?' Cokolwiek.

dgn897as343

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Illune
Lavagetas_heqetai
Illune
Lavagetas_heqetai
Illune
blaugh przeciez naga nie chodze.... xd

a co, masz jakies plany.... ?:>
nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh

to napisz mi pm'a xd
zapraszam do mojej chatki- mam stoł jakby co xd
eek ekhm......stol?
i martini xd
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:03 pm

Najsmutniejsze jest to że dziś nawet ze śmierci robi się ładnie zapakowany towar który można sprzedać telewidzom :/

dgn897as343

M-Teen

Omega Sun
Ozzwald
ale jaki ma sens mowienia o tym non-stop wszedzie... to mu napewno nie pomoze... szanuje go jako Polaka, ale na karzdego kiedys przyjdzie czas...

Wiem wiem sad i nie musimy o tym rozmawiac, po prostu wkurzaja mnie glupie komentarze niektorych na ten temat sweatdrop
roziwnelam ten topic na chaterze i jakis idioita powiedzial ze jestem szalona skoro co tam.. skoro tak bardzo sie przejmuje jego umieraniem.. ze jestes szalona.. a jak nie to po jego smierci stane sie bardziej szalona.. cos w tym sensie _ _" yyygh niektorzy to totalni pesymisci, niektorzy wogole chyba nie znaja 'kwaitu zycia'

Omega Sun
Ozzwald

no ok...ale skoro wy mozecie sie wypowiadac na ten temat to i ja moge wyrazic swoje odmienne zdanie.... stare

Prinee

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:04 pm

Malkavik
Najsmutniejsze jest to że dziś nawet ze śmierci robi się ładnie zapakowany towar który można sprzedać telewidzom :/
wiem... zdarza mi się czasem pracować z mediami / w mediach i strasznie mnie to wkurza...
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:06 pm

Lavagetas_heqetai
zapraszam do mojej chatki- mam stoł jakby co xd
eek ekhm......stol?i martini xd
a likier masz.....np...czekoladowy...? xd

Prinee

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:06 pm

Illune
Omega Sun
Ozzwald

no ok...ale skoro wy mozecie sie wypowiadac na ten temat to i ja moge wyrazic swoje odmienne zdanie.... stare

A ja mam prawo sie do niej ustosunkowac- na tym polega dyskusja, ale w komentarzu powyzej akurat nie mialam na mysli Ciebie xp
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:07 pm

jestem ciekawa czy Papieaca do zdrowia. Martwie sie o niego jak o drugiego czlowieka.. jak ob rodaka.. ale przede wszytkim jako czlowieka... cry sad

M-Teen

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:07 pm

Illune

a likier masz.....np...czekoladowy...? xd
jasne xd likier tez sie nada xd
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:08 pm

Jaswinder
Malkavik
wiem... zdarza mi się czasem pracować z mediami / w mediach i strasznie mnie to wkurza...

Teraz specjaliści liczą już która stacja ma większą oglądalność, TVP? TVN? Kto podał lepsze danie, kto ma lepsze przystawki. "A teraz przerwa na reklamę." Jak na Małyszu. I pokazują tych biednych ludzi którzy czekają na ponurego żniwiarza. A kiedy już umrze? To co? Napisy, szampan i podziękowania? "Mieliśmy 5 milionów telewidzów!"?

dgn897as343

Prinee

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:08 pm

Omega Sun
Illune
Omega Sun
Ozzwald

A ja mam prawo sie do niej ustosunkowac- na tym polega dyskusja, ale w komentarzu powyzej akurat nie mialam na mysli Ciebie xp

aha...no to sorry ^^ to ze ja tak pisze to wcale nie znaczy ze mnie nie interesuje to wszystko bo tak nie jest tylko osobiscie uwazam ze takie rozglasnianie nie ma zadnego sensu.....wrecz przeciwnie
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:10 pm

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

opcy

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:10 pm

Omega Sun
Ozzwald

ja bym uzyl okreslenia gowniarskie..... stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9846 9847 9848 9849 9850 9851 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games