|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:54 pm
*Przychodzi z ciemności, siada na miękkim fotelu przy kominku*
Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mialam isc spac, ale nie moge zasnac i mam przez to za duzo czasu na myslenie, wiec przyszlam do Was zeby sie na czyms skupic sad czesc... jak to mowia w kupie razniej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:55 pm
Omi mi tez sie nie chce spac.. ja mysle o Papiezu! i ciagle mysle o tym zeby sie pomodlic.. ale nie mam sil..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune blaugh przeciez naga nie chodze.... xd a co, masz jakies plany.... ?:> nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh to napisz mi pm'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:56 pm
To może jakaś interesująca dyskusja nie związana ze śmiercią papieża?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Omi mi tez sie nie chce spac.. ja mysle o Papiezu! i ciagle mysle o tym zeby sie pomodlic.. ale nie mam sil.. o 19.15 miałam maszę za papieża... zrobiliśmy w temacie miłości... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune M-Teen BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare a zreszta..... :X Umiera jeden z najwybitniejszych ludzi na tym swiecie i mamy udawac, ze nic sie nie dzieje stare ? Jak Ci temat nie odpowiada to wcale nie musisz tu siedziec xp Nawet wyznawcy innych religii modla sie dzisiaj za Papieza, wiec tym bardziej to przykre, ze niektorzy Jego rodacy maja to gdzies i wola gadac o glupotach stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:58 pm
Omega Sun Illune M-Teen BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare a zreszta..... :X Umiera jeden z najwybitniejszych ludzi na tym swiecie i mamy udawac, ze nic sie nie dzieje stare ? Jak Ci temat nie odpowiada to wcale nie musisz tu siedziec xp Nawet wyznawcy innych religii modla sie dzisiaj za Papieza, wiec tym bardziej to przykre, ze niektorzy Jego rodacy maja to gdzies i wola gadac o glupotach stressed ale jaki ma sens mowienia o tym non-stop wszedzie... to mu napewno nie pomoze... szanuje go jako Polaka, ale na karzdego kiedys przyjdzie czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Illune M-Teen BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare a zreszta..... :X Umiera jeden z najwybitniejszych ludzi na tym swiecie i mamy udawac, ze nic sie nie dzieje stare ? Jak Ci temat nie odpowiada to wcale nie musisz tu siedziec xp Nawet wyznawcy innych religii modla sie dzisiaj za Papieza, wiec tym bardziej to przykre, ze niektorzy Jego rodacy maja to gdzies i wola gadac o glupotach stressed crying i to w dodatku w PRIMA APRILIS! ISTNA KOMEDIA! mad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune blaugh przeciez naga nie chodze.... xd a co, masz jakies plany.... ?:> nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh to napisz mi pm'a xd zapraszam do mojej chatki- mam stoł jakby co xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Omi mi tez sie nie chce spac.. ja mysle o Papiezu! i ciagle mysle o tym zeby sie pomodlic.. ale nie mam sil.. Ja sie juz modlilam, ale tylko sie przez to bardziej rozkleiłam crying Wiedzialam, ze kazdy kiedys umrze ale jakos nie moge sie z tym teraz pogodzic cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:00 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune blaugh przeciez naga nie chodze.... xd a co, masz jakies plany.... ?:> nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh to napisz mi pm'a xd zapraszam do mojej chatki- mam stoł jakby co xd eek ekhm......stol?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 1:00 pm
M-Teen Omega Sun Illune M-Teen BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare a zreszta..... :X Umiera jeden z najwybitniejszych ludzi na tym swiecie i mamy udawac, ze nic sie nie dzieje stare ? Jak Ci temat nie odpowiada to wcale nie musisz tu siedziec xp Nawet wyznawcy innych religii modla sie dzisiaj za Papieza, wiec tym bardziej to przykre, ze niektorzy Jego rodacy maja to gdzies i wola gadac o glupotach stressed crying i to w dodatku w PRIMA APRILIS! ISTNA KOMEDIA! mad crying w zeszłym roku w prima aprilis zmarł nasz kochany x. Berdychowski... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|