Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9844 9845 9846 9847 9848 9849 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:40 pm

racqel
no to lurk...
Rac... czy mi sie wydaje czy ty mi dzis kolo poludnia cos mowiles o ciaglym siedzeniu na Gai.... xp
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:41 pm

Illune
Lavagetas_heqetai
Illune

no jak widac..... blaugh ale juz zostane w tych ciuszkach przyzwyczailam sie ^^ zreszta teraz sie robi coraz cieplej :>
no wlasnie widze- tylko uwazaj bo tym moim wzrokiem wypale ci i te ktore masz na sobie blaugh

no to bede ganiala w samej bieliznie.....^^ no chyba ze M-Teen mi ciuchy pozyczy :>
e tam- w koncu kobieta jest bardziej pociagajaca jak coś jednak ukrywa :]

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Prinee

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:41 pm

M-Teen
Illune
M-Teen
Illu czy ty dawaa szponkowi moje GADU!?

nie wydaje mi sie....ostatnio z nim gadalam kilka miechow temu na gg Mirki i klucilam sie z nim na temat jego opisu na gg stare
no wlasnie dzisiaj do mnie napisal neutral i powiedzial ze ma od jakiejs mojej kolezanki gadu.. neutral pytam sie czy od ciebie, a on ze CHYBA TAK! Pytalam sie gaby, ale gaba mu nie dawala.. a nikt chyba nie mial jego gadu..
anyway.. rozmowa raczej byla spokojna.. chcial zebym wrocila na treningi i takie tam... yyh sweatdrop xp

no to moze od mirki bo ja gadalam z nim na gg Mirki ^^ i moze on mysli ze to moje gg i ze caly czas ja na nim siedze.....i co wracasz? blaugh
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:43 pm

Lavagetas_heqetai
Illune
Lavagetas_heqetai
Illune

no jak widac..... blaugh ale juz zostane w tych ciuszkach przyzwyczailam sie ^^ zreszta teraz sie robi coraz cieplej :>
no wlasnie widze- tylko uwazaj bo tym moim wzrokiem wypale ci i te ktore masz na sobie blaugh

no to bede ganiala w samej bieliznie.....^^ no chyba ze M-Teen mi ciuchy pozyczy :>
nie wiem... nie interesuja mnie kobiety xd
no ale zdam sie na Ciebie 3nodding

Prinee

racqel

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:43 pm

opcy
racqel
no to lurk...
Rac... czy mi sie wydaje czy ty mi dzis kolo poludnia cos mowiles o ciaglym siedzeniu na Gai.... xp
yyyy....
bo.....

tak, juz pamietam, bo ja dzisiaj caly dzien po internecie mialem pokoju sobie poszukac...
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:45 pm

racqel
opcy
racqel
no to lurk...
yyyy....
bo.....

tak, juz pamietam, bo ja dzisiaj caly dzien po internecie mialem pokoju sobie poszukac...
jest ci przebaczone....... xd

//now playing:
Cynic - [Portal Demo #06] Crawl Above [4:31]

opcy

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:45 pm

Illune
Lavagetas_heqetai
Illune
Lavagetas_heqetai
Illune

nie wiem... nie interesuja mnie kobiety xd
no ale zdam sie na Ciebie 3nodding
no to sie zdaj- trzymaj sie mnie a naga chodzic nie bedziesz xd no przynajmniej na razie XD
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:48 pm

...

Jaswinder

Sparkly Hunter

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:49 pm

Jaswinder
...

Jas 4laugh !!!
*przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
witaj smile

Illune
M-Teen
Illune
M-Teen

nie wydaje mi sie....ostatnio z nim gadalam kilka miechow temu na gg Mirki i klucilam sie z nim na temat jego opisu na gg stare
no wlasnie dzisiaj do mnie napisal neutral i powiedzial ze ma od jakiejs mojej kolezanki gadu.. neutral pytam sie czy od ciebie, a on ze CHYBA TAK! Pytalam sie gaby, ale gaba mu nie dawala.. a nikt chyba nie mial jego gadu..
anyway.. rozmowa raczej byla spokojna.. chcial zebym wrocila na treningi i takie tam... yyh sweatdrop xp

no to moze od mirki bo ja gadalam z nim na gg Mirki ^^ i moze on mysli ze to moje gg i ze caly czas ja na nim siedze.....i co wracasz? blaugh
co ty! chcesz zebym byla doszcznie lpea

BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop

M-Teen

Prinee

Lavagetas_heqetai
no to sie zdaj- trzymaj sie mnie a naga chodzic nie bedziesz xd no przynajmniej na razie XD blaugh przeciez naga nie chodze.... xd

a co, masz jakies plany.... ?:>
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:51 pm

M-Teen
Illune
M-Teen
Illune
M-Teen

co ty! chcesz zebym byla doszcznie lpea

BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop

Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare

a zreszta..... :X

Prinee

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:52 pm

Illune
blaugh przeciez naga nie chodze.... xd

a co, masz jakies plany.... ?:>
nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:53 pm

Jaswinder
...
hej....

opcy

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 12:53 pm

Mialam isc spac, ale nie moge zasnac i mam przez to za duzo czasu na myslenie, wiec przyszlam do Was zeby sie na czyms skupic sad
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9844 9845 9846 9847 9848 9849 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games