|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:40 pm
Rac... czy mi sie wydaje czy ty mi dzis kolo poludnia cos mowiles o ciaglym siedzeniu na Gai.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:41 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune no jak widac..... blaugh ale juz zostane w tych ciuszkach przyzwyczailam sie ^^ zreszta teraz sie robi coraz cieplej :> no wlasnie widze- tylko uwazaj bo tym moim wzrokiem wypale ci i te ktore masz na sobie blaugh no to bede ganiala w samej bieliznie.....^^ no chyba ze M-Teen mi ciuchy pozyczy :> e tam- w koncu kobieta jest bardziej pociagajaca jak coś jednak ukrywa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:41 pm
M-Teen Illune M-Teen Illu czy ty dawaa szponkowi moje GADU!? nie wydaje mi sie....ostatnio z nim gadalam kilka miechow temu na gg Mirki i klucilam sie z nim na temat jego opisu na gg stare no wlasnie dzisiaj do mnie napisal neutral i powiedzial ze ma od jakiejs mojej kolezanki gadu.. neutral pytam sie czy od ciebie, a on ze CHYBA TAK! Pytalam sie gaby, ale gaba mu nie dawala.. a nikt chyba nie mial jego gadu.. anyway.. rozmowa raczej byla spokojna.. chcial zebym wrocila na treningi i takie tam... yyh sweatdrop xp no to moze od mirki bo ja gadalam z nim na gg Mirki ^^ i moze on mysli ze to moje gg i ze caly czas ja na nim siedze.....i co wracasz? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:43 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune no jak widac..... blaugh ale juz zostane w tych ciuszkach przyzwyczailam sie ^^ zreszta teraz sie robi coraz cieplej :> no wlasnie widze- tylko uwazaj bo tym moim wzrokiem wypale ci i te ktore masz na sobie blaugh no to bede ganiala w samej bieliznie.....^^ no chyba ze M-Teen mi ciuchy pozyczy :> e tam- w koncu kobieta jest bardziej pociagajaca jak coś jednak ukrywa :] nie wiem... nie interesuja mnie kobiety xd no ale zdam sie na Ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:43 pm
opcy Rac... czy mi sie wydaje czy ty mi dzis kolo poludnia cos mowiles o ciaglym siedzeniu na Gai.... xp yyyy.... bo..... tak, juz pamietam, bo ja dzisiaj caly dzien po internecie mialem pokoju sobie poszukac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:45 pm
racqel opcy Rac... czy mi sie wydaje czy ty mi dzis kolo poludnia cos mowiles o ciaglym siedzeniu na Gai.... xp yyyy.... bo..... tak, juz pamietam, bo ja dzisiaj caly dzien po internecie mialem pokoju sobie poszukac... jest ci przebaczone....... xd //now playing: Cynic - [Portal Demo #06] Crawl Above [4:31]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:45 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune no jak widac..... blaugh ale juz zostane w tych ciuszkach przyzwyczailam sie ^^ zreszta teraz sie robi coraz cieplej :> no wlasnie widze- tylko uwazaj bo tym moim wzrokiem wypale ci i te ktore masz na sobie blaugh no to bede ganiala w samej bieliznie.....^^ no chyba ze M-Teen mi ciuchy pozyczy :> e tam- w koncu kobieta jest bardziej pociagajaca jak coś jednak ukrywa :] nie wiem... nie interesuja mnie kobiety xd no ale zdam sie na Ciebie 3nodding no to sie zdaj- trzymaj sie mnie a naga chodzic nie bedziesz xd no przynajmniej na razie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:49 pm
Jas 4laugh !!! *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune M-Teen Illune M-Teen Illu czy ty dawaa szponkowi moje GADU!? nie wydaje mi sie....ostatnio z nim gadalam kilka miechow temu na gg Mirki i klucilam sie z nim na temat jego opisu na gg stare no wlasnie dzisiaj do mnie napisal neutral i powiedzial ze ma od jakiejs mojej kolezanki gadu.. neutral pytam sie czy od ciebie, a on ze CHYBA TAK! Pytalam sie gaby, ale gaba mu nie dawala.. a nikt chyba nie mial jego gadu.. anyway.. rozmowa raczej byla spokojna.. chcial zebym wrocila na treningi i takie tam... yyh sweatdrop xp no to moze od mirki bo ja gadalam z nim na gg Mirki ^^ i moze on mysli ze to moje gg i ze caly czas ja na nim siedze.....i co wracasz? blaugh co ty! chcesz zebym byla doszcznie lpea BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no to sie zdaj- trzymaj sie mnie a naga chodzic nie bedziesz xd no przynajmniej na razie XD blaugh przeciez naga nie chodze.... xd a co, masz jakies plany.... ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:51 pm
M-Teen Illune M-Teen Illune M-Teen Illu czy ty dawaa szponkowi moje GADU!? nie wydaje mi sie....ostatnio z nim gadalam kilka miechow temu na gg Mirki i klucilam sie z nim na temat jego opisu na gg stare no wlasnie dzisiaj do mnie napisal neutral i powiedzial ze ma od jakiejs mojej kolezanki gadu.. neutral pytam sie czy od ciebie, a on ze CHYBA TAK! Pytalam sie gaby, ale gaba mu nie dawala.. a nikt chyba nie mial jego gadu.. anyway.. rozmowa raczej byla spokojna.. chcial zebym wrocila na treningi i takie tam... yyh sweatdrop xp no to moze od mirki bo ja gadalam z nim na gg Mirki ^^ i moze on mysli ze to moje gg i ze caly czas ja na nim siedze.....i co wracasz? blaugh co ty! chcesz zebym byla doszcznie lpea BTW! LUDZIE NA GAI S BEZDUSZNYMI KRETURAMI NIE DBAJCYMI O CIERPIENIE LUDZKIE! YGH! JASNE< MILIONY LUDZI UMIERA, ALE TO JEST W KOCU PAPIEez bez podtekstow , jakiekolwiek aluzje zostaja zignorowane xp domokun sweatdrop Jezzu.....czy wy wszyscy musicie gadac na ten temat ?! juz mnie cos trafia jak widze te opicy na gg !!! stare a zreszta..... :X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:52 pm
Illune blaugh przeciez naga nie chodze.... xd a co, masz jakies plany.... ?:> nie bede sie wypowiadal przy wszystkich xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:53 pm
Mialam isc spac, ale nie moge zasnac i mam przez to za duzo czasu na myslenie, wiec przyszlam do Was zeby sie na czyms skupic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|