|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:21 pm
Uriell Angel of Death opcy TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare strach jest tym czego nam potrzeba w zyciu Popieram !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:22 pm
Uriell Angel of Death opcy TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare strach jest tym czego nam potrzeba w zyciu w zyciu to nam potrzeba troche pokory....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:26 pm
whee moze wrescie sie rozkreci to forum, bo jakos nudnawo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:26 pm
ninja *skok na pisia* 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:28 pm
Illune whee moze wrescie sie rozkreci to forum, bo jakos nudnawo xd no błakasz sie tu w takim wdzianku i nikt sie nie rozkrecil? no ja zaczynam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Uriell Angel of Death opcy TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare strach jest tym czego nam potrzeba w zyciu w zyciu to nam potrzeba troche pokory.... ... miłości i innych tym podobnych żeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune whee moze wrescie sie rozkreci to forum, bo jakos nudnawo xd no błakasz sie tu w takim wdzianku i nikt sie nie rozkrecil? no ja zaczynam xd no popatrz.....nikt nie chcial..... blaugh ale dzisiaj nie przejdzie tanczenie na stole.....jestem cala obolala po dyskotece.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:29 pm
Lethiel ninja *skok na pisia* 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuuul* hej tajniacka kocico xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:30 pm
i wracam juz poraz nty, ale mam nadzieje ze juz ostatni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:31 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune whee moze wrescie sie rozkreci to forum, bo jakos nudnawo xd no błakasz sie tu w takim wdzianku i nikt sie nie rozkrecil? no ja zaczynam xd no popatrz.....nikt nie chcial..... blaugh no co za ludzie no blaugh widze ze ciuszkow dalej nie znalazłaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|