|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:07 pm
dobra ja tez już ide... _ _" paps *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:08 pm
Cześć
stare na gg o papiezu, na gai o papiezu, w grze o papiezu..... jakbys ktos chcial sie dowiedziec co sie dzieje wlonczyl by sobie Tv... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:10 pm
Illune Cześć stare na gg o papiezu, na gai o papiezu, w grze o papiezu..... jakbys ktos chcial sie dowiedziec co sie dzieje wlonczyl by sobie Tv... stare w tv ciezko sie czegos dowiedziec bo glownie o jego dokonaniach mowia... prowadza wywiady z duchownymi.. i pokazuja msze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:11 pm
Illune Cześć stare na gg o papiezu, na gai o papiezu, w grze o papiezu..... jakbys ktos chcial sie dowiedziec co sie dzieje wlonczyl by sobie Tv... stare oj wlonczylby, wlonczyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:11 pm
racqel Illune Cześć stare na gg o papiezu, na gai o papiezu, w grze o papiezu..... jakbys ktos chcial sie dowiedziec co sie dzieje wlonczyl by sobie Tv... stare oj wlonczylby, wlonczyl... nie masz telewizora? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:13 pm
Illune racqel Illune Cześć stare na gg o papiezu, na gai o papiezu, w grze o papiezu..... jakbys ktos chcial sie dowiedziec co sie dzieje wlonczyl by sobie Tv... stare oj wlonczylby, wlonczyl... nie masz telewizora? xd mam, ale nie mam polskich kanalow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:13 pm
powruciłem niczym porany bul glowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:15 pm
Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:16 pm
TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted o tak jak cos to sobie przetlumacz Veni, omnipotens aeternae diabolus!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:17 pm
TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:18 pm
opcy TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare ja sie zawsze boje zasypiac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:20 pm
opcy TamiBiss Dość o Papiezu pogadajmy o lucyferze... twisted twisted nie mow tak dziewczynko bo bedziesz sie jeszcze kiedys bała zasnąć.... stare strach jest tym czego nam potrzeba w zyciu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|