|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:48 am
welcome back 3nodding heh racq ja moge zamknac dzwi blaugh whee ale s**t nie mam rolety w oknie >.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:48 am
chyba czas na liekki lifting sig'a, czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:49 am
Baliaur welcome back 3nodding heh racq ja moge zamknac dzwi blaugh whee ale s**t nie mam rolety w oknie >. kiepsko ja za to siedze w pokoju bez okien w piwnicy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:49 am
racqel chyba czas na liekki lifting sig'a, czy nie? as U wish blaugh moj avek moze tam siac zgorszenie mi to tam rybka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:52 am
Baliaur racqel chyba czas na liekki lifting sig'a, czy nie? as U wish blaugh moj avek moze tam siac zgorszenie mi to tam rybka blaugh skarpet nie zdejme, bo mi za zimno bedzie... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:53 am
papthus
mushem isc..
3majcie sie kotecki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:53 am
racqel chyba czas na liekki lifting sig'a, czy nie? ja kocham moi sig, a zwlaszcza kumpele w nim :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:54 am
to jak lift'owac sig? czy nie?
btw. zbieram na ktorys paper box, brakuje mi jeszcze tak ok. 3k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:57 am
_cleef_ racqel chyba czas na liekki lifting sig'a, czy nie? ja kocham moi sig, a zwlaszcza kumpele w nim :] fajne masz. d-o-p-r-a-c-o-w-a-n-e ja nie mam koputerka tu, ani photoshopka, zeby usiasc i porobic takie rzeczy... szkoda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:00 pm
Ozz, jestem w szok !
btw2. mam tu kumpla ktory kaze sie nazywac Ozzy, jest turkiem i jego prawdziwe imie to Osman, po prostu wydaje mu sie, ze Ozzy brzmi lepiej.
btw3. czy przedstawiliscie sie kiedys nowo poznanej osobie innym imieniem? Byloby niezle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:02 pm
racqel Ozz, jestem w szok ! btw2. mam tu kumpla ktory kaze sie nazywac Ozzy, jest turkiem i jego prawdziwe imie to Osman, po prostu wydaje mu sie, ze Ozzy brzmi lepiej. btw3. czy przedstawiliscie sie kiedys nowo poznanej osobie innym imieniem? Byloby niezle... to dla mnie normalna praktyka... pieniadze mi nie potrzebne... a ze tobie sie przydadza to ci dalem... mi sie nigdy nie zdarzylo przedstawic innym imieniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:04 pm
Papież umarł!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:05 pm
TamiBiss Papież umarł!! crying crying ...ludzie - przyszedłem tu, żeby mi już ludzie nie walili o papieżu, ale nie - tutaj to samo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:06 pm
Ja- Yosei TamiBiss Papież umarł!! crying crying ...ludzie - przyszedłem tu, żeby mi już ludzie nie walili o papieżu, ale nie - tutaj to samo ... to chwilowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 12:07 pm
Ozzwald racqel Ozz, jestem w szok ! btw2. mam tu kumpla ktory kaze sie nazywac Ozzy, jest turkiem i jego prawdziwe imie to Osman, po prostu wydaje mu sie, ze Ozzy brzmi lepiej. btw3. czy przedstawiliscie sie kiedys nowo poznanej osobie innym imieniem? Byloby niezle... to dla mnie normalna praktyka... pieniadze mi nie potrzebne... a ze tobie sie przydadza to ci dalem... mi sie nigdy nie zdarzylo przedstawic innym imieniem... ja sie mam zwyczaj przedstawiac Stefan...... @TamiBiss: kimkolwiek jestes nie siej propagandy.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|