|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:35 am
racqel _cleef_ Ozzwald _cleef_ latwiej muwic gdzie niebyles ale niemogles powiedziec jesli jurz tak musiales np "o co ci chodzi ?" lub mogles mi odpowiedziec. jesli lethiel sie zgodzi powiedziec co ja chcialem, niech muwi. ale ja jurz nic niepowiem... masz racje nie mow bo sadzisz jeszcze wieksze byki niz ja... a pozatym moja wypowiedz byla wymagajacym zartem sytuacyjnym... ja w polsce tylko 1. klase skonczylem, wiec chyba to jest dosc dobry powod juz ok. juz sobie poszedl, niedobry... (30 min uspokoi troche sytuacje) lol jak jego niema, to zawsze jestem spokojny ale sam jego widok. moglbym byc jego kumplem, niemuwie ze to zly czlowiek. ale ma niepotszebne komentarze. opcy jest teraz terz spoko. ostatnio powiedzial tylko "zostawie to bez komentarza"
mozecie terz mnie nielubic, ale malo kto tu mnie zna z poza gildi. wiec nie muwice ze jestem zlym czlowiekiem, ale mozecie mnie nienawidzic ile chcecie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:37 am
xd xd xd cos ci nie za zimno?? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:40 am
_cleef_ lol jak jego niema, to zawsze jestem spokojny ale sam jego widok. moglbym byc jego kumplem, niemuwie ze to zly czlowiek. ale ma niepotszebne komentarze. opcy jest teraz terz spoko. ostatnio powiedzial tylko "zostawie to bez komentarza"
mozecie terz mnie nielubic, ale malo kto tu mnie zna z poza gildi. wiec nie muwice ze jestem zlym czlowiekiem, ale mozecie mnie nienawidzic ile chcecie :] tak. ale to wciaz tylko internet i niewiele osob traktuje na powaznie to co sie tu dzieje. wiec luz i spokoj... Opc jest ok. A co Do MUSE Bal, to nie mam pojecia, ale przydalby sie tu jakis koncercik w ich ojczyznie badz co badz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:42 am
racqel tak. ale to wciaz tylko internet i niewiele osob traktuje na powaznie to co sie tu dzieje. wiec luz i spokoj... Opc jest ok. A co Do MUSE Bal, to nie mam pojecia, ale przydalby sie tu jakis koncercik w ich ojczyznie badz co badz... no badz co badz jak bedzie koncercik i uda ci sie dostac autografy to mozesh wziac podwojna porcje whee 3m sie Aya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:42 am
Baliaur xd xd xd cos ci nie za zimno?? xd xd tobiechyba tez nie za bardzo co? ale si ejuz ubieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:44 am
racqel Baliaur xd xd xd cos ci nie za zimno?? xd xd tobiechyba tez nie za bardzo co? ale si ejuz ubieram... a po co?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:46 am
Baliaur racqel Baliaur xd xd xd cos ci nie za zimno?? xd xd tobiechyba tez nie za bardzo co? ale si ejuz ubieram... a po co?? xd no wlasnie? chociaz z drugiej strony ja nie mieszkam z rodzicami i przed komputerem nie musze siedziec w ubraniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|