|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:22 am
racqel _cleef_ Ozzwald _cleef_ Z tego co widziałem Cleef to na jego kulturalne i neutralne pytanie odpowiedziałeś z miejsca atakiem/ jesli to jest kulturalne, to moi pies jest nad-gentelmen`em !! powiedz w ktorym miejscu bylem niekulturalny... latwiej muwic gdzie niebyles ale niemogles powiedziec jesli jurz tak musiales np "o co ci chodzi ?" lub mogles mi odpowiedziec. jesli lethiel sie zgodzi powiedziec co ja chcialem, niech muwi. ale ja jurz nic niepowiem... cleeeff! chlopakuuuu, rozluznij sie. Ozz zazwyczaj bywa niekulturalny, taki najwyrazniej ma sposob bycia nieprzyjemny. Aletym razem nie byl, i bierze cie pod wlos, wiec sie nie przejmuj. to tylko internet i ludzie troche szaleja wiesz? no, wiec jak juz ok, to pogadajmy o czyms innym kolezanki i koledzy. ok? ja wole wrucic do biznesu, bo nawet pytania niemozna zadac bez klutni. no moze sie pytal, ale po co sie pytal ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:23 am
_cleef_ ja wole wrucic do biznesu, bo nawet pytania niemozna zadac bez klutni. no moze sie pytal, ale po co sie pytal ? wyzej bylo napisane ze jestem nie mily.. chociarz to nie mialo byc niemile.. a ze tak to odebrales to trudo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:24 am
hey Aya znalazlam radio internetowe z moja muza heart rock metal punk ska xd heart i akurat leciala moja ulubiona piosenka czasem los jest boski heart papa Strazniku Teksasu bosh to radio jest swabskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:26 am
znikam na jakies 30 min... pa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:27 am
Ozzwald _cleef_ latwiej muwic gdzie niebyles ale niemogles powiedziec jesli jurz tak musiales np "o co ci chodzi ?" lub mogles mi odpowiedziec. jesli lethiel sie zgodzi powiedziec co ja chcialem, niech muwi. ale ja jurz nic niepowiem... masz racje nie mow bo sadzisz jeszcze wieksze byki niz ja... a pozatym moja wypowiedz byla wymagajacym zartem sytuacyjnym... ja w polsce tylko 1. klase skonczylem, wiec chyba to jest dosc dobry powod
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:28 am
_cleef_ ja wole wrucic do biznesu, bo nawet pytania niemozna zadac bez klutni. no moze sie pytal, ale po co sie pytal ? nie wiem, nie widzialem o coscie sie klocili, ale chyba nie po co zasmiecac forum. ale widze, ze juz spokoj, wystarczy chyba juz jeden BAN na dzis co? (Kuki chyba dostal cynk od kogos, bo tylko wpadl, zrobil porzadek i wypadl, i coz to byla za akcja!) eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:29 am
Ozzwald znikam na jakies 30 min... pa.. ee?? dlaczego mowish o tym tak wczesniej?? eeee dobra nie czaje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:31 am
_cleef_ Ozzwald _cleef_ latwiej muwic gdzie niebyles ale niemogles powiedziec jesli jurz tak musiales np "o co ci chodzi ?" lub mogles mi odpowiedziec. jesli lethiel sie zgodzi powiedziec co ja chcialem, niech muwi. ale ja jurz nic niepowiem... masz racje nie mow bo sadzisz jeszcze wieksze byki niz ja... a pozatym moja wypowiedz byla wymagajacym zartem sytuacyjnym... ja w polsce tylko 1. klase skonczylem, wiec chyba to jest dosc dobry powod juz ok. juz sobie poszedl, niedobry... (30 min uspokoi troche sytuacje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:33 am
racqel _cleef_ Ozzwald _cleef_ latwiej muwic gdzie niebyles ale niemogles powiedziec jesli jurz tak musiales np "o co ci chodzi ?" lub mogles mi odpowiedziec. jesli lethiel sie zgodzi powiedziec co ja chcialem, niech muwi. ale ja jurz nic niepowiem... masz racje nie mow bo sadzisz jeszcze wieksze byki niz ja... a pozatym moja wypowiedz byla wymagajacym zartem sytuacyjnym... ja w polsce tylko 1. klase skonczylem, wiec chyba to jest dosc dobry powod juz ok. juz sobie poszedl, niedobry... (30 min uspokoi troche sytuacje) gonk faceci dlaczego oni musha sie o wszystko zrec?? gonk racquel a Muse moze cos planuje wydac jakiegos new singielka?? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|