|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:01 am
Baliaur _cleef_ Baliaur Clee ja mam jakiegos beznadziejnego kupionego z ksiazka za 80 zl sweatdrop moi z tego co ja wiem gdzie 300-400 koron kosztowal to gdzie 150-200 zl ale jesli karty so cienikie, to nieso dobre jesli grube to dobre, pamietaj 3nodding wiem ale moj portfel niezbyt stressed sweatdrop talia potrafi do 300zl kosztowac sweatdrop Bee bycie warzywkiem to nic przyjemnego..przynajmniej tak mis sie wydaje... bym kupil...ale 300zl na tarot to dla mnie niewarto. ja bym wolal sobie kupic za to jakos gre. mimo ze u nas dobre gry po 350zl+ XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:03 am
PointZer0 _cleef_ BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok on zaczol komentowac jak ja prubowalem cos milego dla lethiel zrobic !
Lethiel, niedlugo ci wysle PM z moim pomyslem (nie zadne bjuro sledcze)Z tego co widziałem Cleef to na jego kulturalne i neutralne pytanie odpowiedziałeś z miejsca atakiem/ jesli to jest kulturalne, to moi pies jest nad-gentelmen`em !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:04 am
*powoli sie otrząsa i wraca do siebie* uuh.. *ociera łzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Zerus o tarota ci chodzi?? eek Od Tarota po Doomtroopera. Na allegro przewija się wszystko , od talii po pojeuńcze karty , cokolwiek by to nie było xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:07 am
wiecie co stwierdziłam z płaczem i zacisniętymi pięśćmi i żebami?
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Baliaur Zerus o tarota ci chodzi?? eek Od Tarota po Doomtroopera. Na allegro przewija się wszystko , od talii po pojeuńcze karty , cokolwiek by to nie było xd och geezz! grales w Doomtroopera?!?!? bracie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Baliaur Zerus o tarota ci chodzi?? eek Od Tarota po Doomtroopera. Na allegro przewija się wszystko , od talii po pojeuńcze karty , cokolwiek by to nie było xd ale tego tarota ktorego ja kcem to raczej nie bedzie... ale i tak bedzie po conajmniej 150zl a mnie nawet na taka tanioche nie stac xp pojedynczych kart jakos nie widze.... Zerus garfield i tak jest najlepshy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Z tego co widziałem Cleef to na jego kulturalne i neutralne pytanie odpowiedziałeś z miejsca atakiem/ jesli to jest kulturalne, to moi pies jest nad-gentelmen`em !!
powiedz w ktorym miejscu bylem niekulturalny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:10 am
racqel och geezz! grales w Doomtroopera?!?!? bracie! Zaliczyłem Doomtropera , Star Wars ( nic z nich nie pamiętam ) i MTG ( tylko trochę ) Cleef - popieram Ozzyego , gdzie był niekulturalny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:10 am
PointZer0 Baliaur http://hipokrates.am.lublin.pl/garfield/paski/ga050108.gif macie tak na rozluznienie atmosferki.... a tu jest wiecej www.garfield.prv.pl 3nodding a może to : http://www.albinoblacksheep.com/flash/stfu.php hehe.. znam to blaugh fajne filmiki maja whee 3nodding poszukajcie soie piosenki o lamach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|