|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:51 am
wlasnie powiedzieli ze jeszcze zyje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok Bee , nie podsycaj ognia sweatdrop ... Wybacz .. gonk crying ja nie chciałem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok on zaczol komentowac jak ja prubowalem cos milego dla lethiel zrobic !
Lethiel, niedlugo ci wysle PM z moim pomyslem (nie zadne bjuro sledcze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
po prostu denerwuje mnie ta teraz sytuacja! crying i ja teraz naparwde placze! sad nie wiem czemu ale czuje sie fatalnie po tym wszytkim co dzisiaj uslyszalam, a z mojego opisu wynwioskowano ze jestem nie sprawiedliwa!! nie zrozumiecie tego co ja teraz czuje bo sama dokladnie tego nie potrafie wytlumaczyc, z resztab i tak to tylko samrkate myslenie gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:52 am
Ozzwald BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok albo on albo ja jeszcze nie ustalilem ktory... sad ty josh raz byles xp dajcie sobie chlopaki spokuj proshe (taaa jakby ktos chcial kiedykolwiek mnie sluchac....) Clee ja mam jakiegos beznadziejnego kupionego z ksiazka za 80 zl sweatdrop talia z "X'a" jest bahdzo ladna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:52 am
Lethiel wlasnie powiedzieli ze jeszcze zyje... Leci ... nie, że jestem jakimś Ignorantem i wogole, ale co to za życie... męczyć się w szpitalnym łurzku ?? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:54 am
_cleef_ BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok on zaczol komentowac jak ja prubowalem cos milego dla lethiel zrobic !
Lethiel, niedlugo ci wysle PM z moim pomyslem (nie zadne bjuro sledcze)Z tego co widziałem Cleef to na jego kulturalne i neutralne pytanie odpowiedziałeś z miejsca atakiem/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:54 am
Baliaur Clee ja mam jakiegos beznadziejnego kupionego z ksiazka za 80 zl sweatdrop moi z tego co ja wiem gdzie 300-400 koron kosztowal to gdzie 150-200 zl ale jesli karty so cienikie, to nieso dobre jesli grube to dobre, pamietaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:55 am
_cleef_ BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok on zaczol komentowac jak ja prubowalem cos milego dla lethiel zrobic !
Lethiel, niedlugo ci wysle PM z moim pomyslem (nie zadne bjuro sledcze)O.o ... uh.. cos milego question 4laugh dziekooje whee *czeka na PMa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:56 am
BeeWolf_san Lethiel wlasnie powiedzieli ze jeszcze zyje... Leci ... nie, że jestem jakimś Ignorantem i wogole, ale co to za życie... męczyć się w szpitalnym łurzku ?? ... racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:57 am
BeeWolf_san Lethiel wlasnie powiedzieli ze jeszcze zyje... Leci ... nie, że jestem jakimś Ignorantem i wogole, ale co to za życie... męczyć się w szpitalnym łurzku ?? ... ja bym woalala zeby mnie od tego odlaczyli... nie musialabym sie przynajmiej tyle meczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:58 am
_cleef_ Baliaur Clee ja mam jakiegos beznadziejnego kupionego z ksiazka za 80 zl sweatdrop moi z tego co ja wiem gdzie 300-400 koron kosztowal to gdzie 150-200 zl ale jesli karty so cienikie, to nieso dobre jesli grube to dobre, pamietaj 3nodding wiem ale moj portfel niezbyt stressed sweatdrop talia potrafi do 300zl kosztowac sweatdrop Bee bycie warzywkiem to nic przyjemnego..przynajmniej tak mis sie wydaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur sad ty josh raz byles xp dajcie sobie chlopaki spokuj proshe (taaa jakby ktos chcial kiedykolwiek mnie sluchac....) no wlasnie ja cie napewno nie poslucham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|