|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:44 am
_cleef_ ale to twoja dobra kumpela...tak ?? *podejshliwy wzrok* a czemu cie to tak interesooje question ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:45 am
Włoskie media podają, że umarł...Watykan tego nie potwierdza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Ozzwald _cleef_ Ozzwald a ty co w gestapo pracujesz... akta tworzysz..? powiem to wprost: A HOI CIE TO OPCHODZI !?!?!
ja poprstu mam pryvatny powud o kturym napewno ci nieopowiem nawet niechce wiedziec... nie potrzeba mi tego do szczescia... dzieci pokrzywdzone przez nature niedoznajo szczescia... stare wlasnie dlatego ci wspolczuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:46 am
Cześć ludziki ja na chilke tylko bo nie u siebie jestem ...
_Cleef_ ja dociebie nic nie mam ale kuźwa rodziny mi obrażac nie będziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur _cleef_ ja kocham karty mam zwykle, pokemon, digimon, yugioh, tarot no i teraz duel master
poprostu kochaaaaam grac w karty. a tarot najlepszy mimo ze sie niesprawdza(-dzi) ja mam dostac wielki namietny pocalunek za 49 dni (niby, wedlug kart) heh przyszlosc nie wykonuje sie sama xp 3ba jej czasem dopomoc blaugh a jaka mash talie?? niepamietam jak sie nazywa gdzies w szafie lezy. bo mi troche zle wruzy. ale poszukam i zobacze puzniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:48 am
*cicho kwili na swoim fotelu* *pociaga nosem raz po raz i oceira rekawem nosem* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *cicho kwili na swoim fotelu* *pociaga nosem raz po raz i oceira rekawem nosem* cry A tobie co się stało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *cicho kwili na swoim fotelu* *pociaga nosem raz po raz i oceira rekawem nosem* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
\ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:49 am
BeeWolf_san Cześć ludziki ja na chilke tylko bo nie u siebie jestem ...
_Cleef_ ja dociebie nic nie mam ale kuźwa rodziny mi obrażac nie będziesz... witaj Bee whee *przytuuuuuul* Cleef ... skoncz jush ... Ozz ty tesh ... bo sie skonczy na tym ze sie bany posypia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:49 am
BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok Bee , nie podsycaj ognia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:50 am
BeeWolf_san \ a no witam ... Czy ten "_cleef_"znowu rozrabia czy ja źle widze... A ja mam marny wzrok albo on albo ja jeszcze nie ustalilem ktory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|