|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:36 am
Ozzwald jak masz XP to jeszcze mozesz sobie ekranowa klawiature wlazcyc... mam milenium xd gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:38 am
NAPRAWDE!? surprised *glebok wdech* *zamyka powieki* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:39 am
Ozzwald Baliaur Ozz a dlaczego ty znow taki milusi xp heyka jakos tak... starsi nie wyjechali na weekend i jest beznadziejnie... no i po mleku... niepodupczysz w ten weekend, młody blaugh z resztą ja też, bo stara w domu siedzi i mnie wkurwia... więc jadę do Przema i Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen NAPRAWDE!? surprised *glebok wdech* *zamyka powieki* ... chyba jeszcze nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a ty co w gestapo pracujesz... akta tworzysz..? powiem to wprost: A HOI CIE TO OPCHODZI !?!?!
ja poprstu mam pryvatny powud o kturym napewno ci nieopowiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:40 am
Ozzwald jak sie ociepli to beda z domu wyjerzdzac w karzdy weekend... i na wakacje maja jechac na 2 tyg. ale narazie siedza w domu... bo matka mowi ze jest zmeczona... gonk kazdy weekend?? eek zazdroszcze domokun moim jak raz do roku wyjada na tydzien to skacze z radosci Rynn na kazdego smierc czeka... predziej czy poozniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen NAPRAWDE!? surprised *glebok wdech* *zamyka powieki* ... chyba jeszcze nie... jeszcze nie potwierdzone oficjalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:42 am
_cleef_ Ozzwald a ty co w gestapo pracujesz... akta tworzysz..? powiem to wprost: A HOI CIE TO OPCHODZI !?!?!
ja poprstu mam pryvatny powud o kturym napewno ci nieopowiem nawet niechce wiedziec... nie potrzeba mi tego do szczescia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ Lethiel Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop kto to jest lena, lethiel ?? O.o ... nie znasz leny question (******** ... znak zapytaia tesh wysiadl XD) jush jakis czas jest na gildi 3nodding ale to twoja dobra kumpela...tak ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:44 am
Ozzwald _cleef_ Ozzwald a ty co w gestapo pracujesz... akta tworzysz..? powiem to wprost: A HOI CIE TO OPCHODZI !?!?!
ja poprstu mam pryvatny powud o kturym napewno ci nieopowiem nawet niechce wiedziec... nie potrzeba mi tego do szczescia... dzieci pokrzywdzone przez nature niedoznajo szczescia... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|