|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:28 am
Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... jakby tysiace dzieci nie umieraly codziennie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:29 am
widział ktos ostatnio falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:29 am
Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:31 am
czesc Zero 3nodding
nas ze szkoly zaprowadzili do kosciola na msze zeby sie za papieza pomodlic... tak wogoole to dwie babki sie poryczaly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:31 am
Lethiel Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop kto to jest lena, lethiel ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:32 am
_cleef_ Lethiel cleef *przytuuuul* whee witaj ale sie na sciszkasz, ze cie rece nie bolo !! gonk hehe.. jestem wytrzymala xd lata praktyki blaugh xd witaj Zeroosiu whee *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lethiel Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop kto to jest lena, lethiel ?? a ty co w gestapo pracujesz... akta tworzysz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur heyka Ozz to ty farciashu mash chate wolna?? tyz kce stressed sweatdrop no wlasnie nie mam bo rodzice jednak nie pojechali... crying ja mam takie zalamki 3 razy do roku crying ojciec w dniu wyjazdu zaczyna jakies fochy walic... i nigdzie nie jada.. jak w tym roku znoow tak zrobia to ich chyba za okno wyrzuce xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:33 am
Hej Letha , hej Setsuna *cmok w poliki*
A teraz idę jeść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... jakby tysiace dzieci nie umieraly codziennie xp zgadzam sie miliony ludzi umiera i nik o nich niepamięta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Baliaur heyka Ozz to ty farciashu mash chate wolna?? tyz kce stressed sweatdrop no wlasnie nie mam bo rodzice jednak nie pojechali... crying ja mam takie zalamki 3 razy do roku crying ojciec w dniu wyjazdu zaczyna jakies fochy walic... i nigdzie nie jada.. jak w tym roku znoow tak zrobia to ich chyba za okno wyrzuce xp domokun jak sie ociepli to beda z domu wyjerzdzac w karzdy weekend... i na wakacje maja jechac na 2 tyg. ale narazie siedza w domu... bo matka mowi ze jest zmeczona... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lethiel Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop kto to jest lena, lethiel ?? O.o ... nie znasz leny question (******** ... znak zapytaia tesh wysiadl XD) jush jakis czas jest na gildi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:35 am
Lethiel _cleef_ Lethiel Ozzwald M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja... Niom jush troszq przesadzaja... rozumiem ze to strashe co sie tam dzieje.. ale po co to powtarzac srednio 5 razy Na godzine to samo sweatdrop kto to jest lena, lethiel ?? O.o ... nie znasz leny question (******** ... znak zapytaia tesh wysiadl XD) jush jakis czas jest na gildi 3nodding jak masz XP to jeszcze mozesz sobie ekranowa klawiature wlazcyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|