|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:23 am
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying straszne... Ozz a dlaczego ty znow taki milusi xp heyka Leth klawishe sa niedrogie 3nodding lub pozycz od kogos stara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:23 am
Lethiel Rynn the Vampire Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying pfff...kup nową klawkę? ale wysiadly dzisiaj dopiero jakies 3 godziki temu crying .. prawdopodoie dopiero jutro.. albo w poniedzialek bede miala sad ech... jedz jutro na gielde na batorego i kup...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:25 am
Baliaur Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying straszne... Ozz a dlaczego ty znow taki milusi xp heyka Leth klawishe sa niedrogie 3nodding lub pozycz od kogos stara jakos tak... starsi nie wyjechali na weekend i jest beznadziejnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying oczywiscie ze strashe !! xd dziwie sie pishe xp .. nie podoba mi sie to xd cleef *przytuuuul* whee witaj Setsu *przytuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying siemasz :] Setsuna, ja caly komputer musialem zformatowac bo mialem ponad 450 robali tam no i teraz narazie niemam skype, puzniej se zalozeskad mialam wiedziec? blaugh whee M-Teen zgadzam sie z tobą... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:26 am
heyka Ozz to ty farciashu mash chate wolna?? tyz kce stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cleef *przytuuuul* whee witaj ale sie na sciszkasz, ze cie rece nie bolo !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp nie tylko to mnie denerwoje... w tv tez nic nie ma bo ciagle o papiezu gadaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:27 am
Baliaur Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying straszne... Ozz a dlaczego ty znow taki milusi xp heyka Leth klawishe sa niedrogie 3nodding lub pozycz od kogos stara ale ona ma jakies wejscie inne xp ech... bedzie sie trzeba jutro do Mediamarktu wybrac xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:28 am
Baliaur heyka Ozz to ty farciashu mash chate wolna?? tyz kce stressed sweatdrop no wlasnie nie mam bo rodzice jednak nie pojechali... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:28 am
Setsu ja też! xD ^^ Po co robić z tego jakieś ywyody religijne et cetera... Aczkolwiek wolę tego papieża Polaka niz jakiegoś innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|