|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:13 am
_cleef_ dostalem wlasnie od mamy 5 talji kart "duel master" (anime)
bo byla na zakupach :] eek biggrin super biggrin moja by mi nigdy czegos takiego nie kupila :/ 'kolejny rupiec' =='' (jej gadka) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:14 am
Cleef, chyba nie ma obydwu, nie ma ich na gg 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:14 am
_cleef_ dostalem wlasnie od mamy 5 talji kart "duel master" (anime)
bo byla na zakupach :] fajnio xd ja gralam w Yugiego i mi sie podobal 3nodding ale wolalabym nowa talie tarota blaugh stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:15 am
_cleef_ znam cie !!
ktos wie gdzie karina lub sei ? mam dla nich cos karin jest chyba na skype... ja ciebie i tak pamietalam xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:18 am
Baliaur _cleef_ dostalem wlasnie od mamy 5 talji kart "duel master" (anime)
bo byla na zakupach :] fajnio xd ja gralam w Yugiego i mi sie podobal 3nodding ale wolalabym nowa talie tarota blaugh stressed ja kocham karty mam zwykle, pokemon, digimon, yugioh, tarot no i teraz duel master
poprostu kochaaaaam grac w karty. a tarot najlepszy mimo ze sie niesprawdza(-dzi) ja mam dostac wielki namietny pocalunek za 49 dni (niby, wedlug kart)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:19 am
_cleef_ Baliaur _cleef_ dostalem wlasnie od mamy 5 talji kart "duel master" (anime)
bo byla na zakupach :] fajnio xd ja gralam w Yugiego i mi sie podobal 3nodding ale wolalabym nowa talie tarota blaugh stressed ja kocham karty mam zwykle, pokemon, digimon, yugioh, tarot no i teraz duel master
poprostu kochaaaaam grac w karty. a tarot najlepszy mimo ze sie niesprawdza(-dzi) ja mam dostac wielki namietny pocalunek za 49 dni (niby, wedlug kart) karin jest na skype : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:19 am
witajcie 4laugh
na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:20 am
Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying pfff...kup nową klawkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:21 am
Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying straszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying hej lethi whee ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ ja kocham karty mam zwykle, pokemon, digimon, yugioh, tarot no i teraz duel master
poprostu kochaaaaam grac w karty. a tarot najlepszy mimo ze sie niesprawdza(-dzi) ja mam dostac wielki namietny pocalunek za 49 dni (niby, wedlug kart) heh przyszlosc nie wykonuje sie sama xp 3ba jej czasem dopomoc blaugh a jaka mash talie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:22 am
Rynn the Vampire Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying pfff...kup nową klawkę? ale wysiadly dzisiaj dopiero jakies 3 godziki temu crying .. prawdopodoie dopiero jutro.. albo w poniedzialek bede miala sad ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:22 am
Lethiel witajcie 4laugh na klawiatushe mi wysiadly klawishe "n" i "b" crying musze je kopiowac i wlkejac gonk ... i gloopi alt nie dziala wiec pishu bez polskich zakoow crying crying crying siemasz :] Setsuta, ja caly komputer musialem zformatowac bo mialem ponad 450 robali tam no i teraz narazie niemam skype, puzniej se zaloze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:23 am
Nie derwuja was te łańcuszki z gadu o Papieżu? Rozumiem, żeto źle, że on się źle czuje.. ale kiedyś to musiało nastąpić! sweatdrop
Zamykam od razu temat nie chce wszczynać avantur whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|