|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:03 am
BeeWolf_san Setsuna Dragonclaw patki i smacznego 3nodding kto mi powie o czym napisac opowiadanie, zeby zgadzalo sie z tematem: "Dobre jest to co minelo Dobre jest to co nadchodzi" ja jestem tempy ale mozesz pisać o wszystkim prawie, ze poczawszy od miłosci po przez obore ze swiniami i krowami... ... koncząc na fizyce molekularnej... on i tak cie nie zrozumie niezależnie o czym byś mówiła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:05 am
Setsuna Dragonclaw Rynn the Vampire Setsu - możesz na przykład napisać o komunikacji..kiedyś ludzie porozumiewali się wysyłając gołębie - teraz mamy internet...można ładnie toto rozwinąć, pokazać zalety, wady, prześledzić rozw zakończyć zgrabnie 3nodding opowiadanie xd a nie rozprawka whee ja tam nawet z tego jak Bee zakłada spodnie potrafię zrobić opowiadanie, szczególnie gdy czyni to przez głowę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw tym razem by nie przeszlo bo to idzie na konkurs z polaka xd papaty Bee xd hehe to zrob jak ja.... olej konkurs blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:08 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw tym razem by nie przeszlo bo to idzie na konkurs z polaka xd papaty Bee xd hehe to zrob jak ja.... olej konkurs blaugh jaaaasne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:10 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw tym razem by nie przeszlo bo to idzie na konkurs z polaka xd papaty Bee xd hehe to zrob jak ja.... olej konkurs blaugh jaaaasne blaugh ...glupota nie poplaca blaugh potem bede miala wyrzuty sumienia ze moglam cos zdobyc (buuuhahaha niemozliwe xd ) pomysl trochu a temat sam sie znajdzie.... to w koncu twoje opowiadanie 3nodding papathus Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:11 am
dostalem wlasnie od mamy 5 talji kart "duel master" (anime)
bo byla na zakupach :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:12 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw Baliaur Setsuna Dragonclaw tym razem by nie przeszlo bo to idzie na konkurs z polaka xd papaty Bee xd hehe to zrob jak ja.... olej konkurs blaugh jaaaasne blaugh ...glupota nie poplaca blaugh potem bede miala wyrzuty sumienia ze moglam cos zdobyc (buuuhahaha niemozliwe xd ) pomysl trochu a temat sam sie znajdzie.... to w koncu twoje opowiadanie 3nodding papathus Bee pomysl mam, ale zeby sie zgadzal z tematem musze troszku popracowac xd poza tym szukam innych inspiracji 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|