|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:50 am
pa biggrin smacznego smile Bliaur - nie przejmuj się biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:51 am
Ntsumi_Aya pa biggrin smacznego smile Bliaur - nie przejmuj się biggrin srki sweatdrop narka racq czy nie zauwazyliscie ze tu jest ostatnio strashnie duzo nowych twarzy?? teraz akurat nie ma ale nawal sie tego zrobil na gilidi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:51 am
patki i smacznego 3nodding kto mi powie o czym napisac opowiadanie, zeby zgadzalo sie z tematem: "Dobre jest to co minelo Dobre jest to co nadchodzi"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:52 am
Cześć jakie miłe przywitanie crying ...
Heloł Heloł ... Rynn co to za serduszka redface
Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:53 am
BeeWolf_san Cześć jakie miłe przywitanie crying ...
Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? Bee-chan, nic zdrożnego, po prostu się cieszę że cię widzę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:53 am
Setsuna Dragonclaw patki i smacznego 3nodding kto mi powie o czym napisac opowiadanie, zeby zgadzalo sie z tematem: "Dobre jest to co minelo Dobre jest to co nadchodzi" ja jestem tempy ale mozesz pisać o wszystkim prawie, ze poczawszy od miłosci po przez obore ze swiniami i krowami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:55 am
Rynn the Vampire BeeWolf_san Cześć jakie miłe przywitanie crying ...
Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? Bee-chan, nic zdrożnego, po prostu się cieszę że cię widzę 3nodding .. Ah szkoda wink ... No choć usciskaj mnie biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:56 am
BeeWolf_san Wskakuje przez zamkniente okno * ała kuszmać kto to zamknoł * Oooo ÓuÓ *a co za paskude widze przed sobą ...* zakłada Okulary przeciw słoneczne .. * a to ty Kukusieku .. pragnę przypomnieć ci że urodę mamy cokolwiek rodzinną... witaj, krewniaku [czarny, bo czarny, ale rodziny się nie wybiera, ważne, że nie rasy ickowej, bo tego bym nie zdzierżył już] co dziś robimy wieczorem,Przem jest niezdecydowany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire BeeWolf_san Cześć jakie miłe przywitanie crying ...
Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? Bee-chan, nic zdrożnego, po prostu się cieszę że cię widzę 3nodding .. Ah szkoda wink ... No choć usciskaj mnie biggrin ... <ściska delikatnie po czym włazi na głowę Kukusowi> XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? no wiesz biggrin biggrin biggrin ciągle rosną biggrin raz byłam nawet pierwsza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:59 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? no wiesz biggrin biggrin biggrin ciągle rosną biggrin raz byłam nawet pierwsza biggrin No to hratuluje .. mmusimy sobie 1/1 zagrać kiedyś a teraz mykam pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:00 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san Ayu jak tam twoje umiejentnosi zabujcy ?? Duelek ?? no wiesz biggrin biggrin biggrin ciągle rosną biggrin raz byłam nawet pierwsza biggrin No to hratuluje .. mmusimy sobie 1/1 zagrać kiedyś a teraz mykam pa biggrin mam nadzieję biggrin papa biggrin *macha lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|