|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:19 am
Eredin Rynn the Vampire racqel Liilith no mniej wiecej tak- a teraz uwaga Lil błyśnie znajomoscia historii xd gest powstal kiedy francja toczyla wojne z anglia- angelscy łucznicy byli bardzo trudnymi przeciwnikami i kiedy francuzi jakiegos złapali to obcinali mu te palce zeby nie mogł naciagnac cieciwy- wtedy przed bitwa anglicy pokazywali swoje całe palce co mialo oznaczac ze ich metody sa do ***** xd o kur de a to nie bylo oczywiste? nie, ja nie wiedziałam ^ ^ Nauczyłam się dzisiaj, że w GO najważniejsze jest, żeby przed partią zrobić kupę...to tak dla rozładowania atmosfery razz Go ? to ta strategiczna gra ?:> macie mozliwosc grania w to przez gg ? kto...kto powiedział, że przez gg? ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire nie, ja nie wiedziałam ^ ^ Nauczyłam się dzisiaj, że w GO najważniejsze jest, żeby przed partią zrobić kupę...to tak dla rozładowania atmosfery razz eek blaugh ja tam w go juz nie gram... nie kce mi sie... blaugh Lena o takie rzeczy ludzi sie nie pyta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen 333g za 2 połowy fatalnie - wszytko przez głupie opony! >.< prawdopodbnie kazdy ominie tego posta wiec ide.. nie ma tu tematu dla mnie a kł㩦#263; sie nie bede.. ide na chatera a ja nie omine biggrin gdzie łowisz ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:20 am
Eredin Go ? to ta strategiczna gra ?:> macie mozliwosc grania w to przez gg ? Nie, ale mozna zagrac w to np. na kurnik.pl - polecam... Witaj Rynn... *siedzi na drewnianym wiktorianskim fotelu i czeka na Ibris*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:20 am
Rynn the Vampire Yumehayla To znowu ja xd ! Co tam słychać na Gildii 3nodding ? neee~~~, Yumeh-chaaaaan! xd Hej siostrzyczko *^^*! Jej, dawno cię nie widziałem, odezwałabyś się czasem XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:21 am
Eredin jak kcesh pograc przez net to go na KURNIK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:21 am
Yumehayla Rynn the Vampire Yumehayla To znowu ja xd ! Co tam słychać na Gildii 3nodding ? neee~~~, Yumeh-chaaaaan! xd Hej siostrzyczko *^^*! Jej, dawno cię nie widziałem, odezwałabyś się czasem XD... nee~~~, nie przypominasz o sobie paskudko, to i ja zapominam! Ja jestem zapracowany i zabiegany człowiek, mnie trzeba dużymi literami o sobie przypominać xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:22 am
Rynn the Vampire kto...kto powiedział, że przez gg? ^^'' ja powiedzialem ze przez gg , ciekawi mnie czy u was tez jest taka opcja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:23 am
Baliaur Eredin jak kcesh pograc przez net to go na KURNIKNo wiem xd ale czy wy tez macie opcje na gadu zeby z kims w to grac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:23 am
Eredin Rynn the Vampire kto...kto powiedział, że przez gg? ^^'' ja powiedzialem ze przez gg , ciekawi mnie czy u was tez jest taka opcja wink nuu, nie, znajomy ma planszę ^ ^' najbardziej lubię w go to, że można kraść kamienie, co doprowadza go do szału..uch ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:25 am
Rynn the Vampire Eredin Rynn the Vampire kto...kto powiedział, że przez gg? ^^'' ja powiedzialem ze przez gg , ciekawi mnie czy u was tez jest taka opcja wink nuu, nie, znajomy ma planszę ^ ^' najbardziej lubię w go to, że można kraść kamienie, co doprowadza go do szału..uch ^^' Bylas dzis u Zela?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:26 am
]Goth bless[ Rynn the Vampire Eredin Rynn the Vampire kto...kto powiedział, że przez gg? ^^'' ja powiedzialem ze przez gg , ciekawi mnie czy u was tez jest taka opcja wink nuu, nie, znajomy ma planszę ^ ^' najbardziej lubię w go to, że można kraść kamienie, co doprowadza go do szału..uch ^^' Bylas dzis u Zela? nu xd chory jest... 3nodding Roshi nie przyjechał wtedy, bo było za zimno na rower, a nie miał neta i jak cię powiadomić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:26 am
Rynn the Vampire Yumehayla Rynn the Vampire Yumehayla To znowu ja xd ! Co tam słychać na Gildii 3nodding ? neee~~~, Yumeh-chaaaaan! xd Hej siostrzyczko *^^*! Jej, dawno cię nie widziałem, odezwałabyś się czasem XD... nee~~~, nie przypominasz o sobie paskudko, to i ja zapominam! Ja jestem zapracowany i zabiegany człowiek, mnie trzeba dużymi literami o sobie przypominać xd heart XD...ja tak samo XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:27 am
Rynn the Vampire ]Goth bless[ Rynn the Vampire Eredin Rynn the Vampire kto...kto powiedział, że przez gg? ^^'' ja powiedzialem ze przez gg , ciekawi mnie czy u was tez jest taka opcja wink nuu, nie, znajomy ma planszę ^ ^' najbardziej lubię w go to, że można kraść kamienie, co doprowadza go do szału..uch ^^' Bylas dzis u Zela? nu xd chory jest... 3nodding Roshi nie przyjechał wtedy, bo było za zimno na rower, a nie miał neta i jak cię powiadomić 3nodding A podobno zle sie czulas.. wiesz, nie musisz mi sciemniac jak nie chcesz mnie widziec.. a z Roshim juz rozmawialem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|