Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9823 9824 9825 9826 9827 9828 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:06 am

Mrrr...Rynn wróciła z Mikołowa...

~~lena-undesaid~~
Baliaur
a ja jestem kochanienka realistka

wieze w to na co mam dowod 3nodding

I tu sie r󺮩my- dla mnie realizm jest zby okr󴮹. (zaraz ktos wyskoczy, ze sie chronie przed prawda) Wole marzyc- marzyc ze cdzłwoeik ma jakis cel w zyciu. Ze ten cel ujawnia sie po dojsciu do swiatełka w tunelu. Prawie kazdy artysta, pisarz, malarz itd. jest idealistą. Idealizm tworzy lepszy swiat (ok, juz przesadzam) Ale bali, Goth tez nie wierzy w Boga. Ale ma do tego wszystkiego szacunek. A ty nie... Radze obejrzenie "Pasji"

Pasja nic nie da.. chociaz Mel naprawde sie postaral.. owszem wzrusza, ale Bal raczej to nie ruszy.. znam takich ludzi, obracam sie w takim towarzystwie... Slonce, ja tez bylem kiedys marzycielem.. bylem naprawde wiernym katolikiem.. ozazy, rekolekcje.. udzielalem sie jak moglem i z calego serca kochalem Boga.. teraz, jestem tylko spokojnym realista w glebokiej depresji.. i naplulbym temu calemu Bogu w twarz, gdyby tylko istnial..

Kagenoyami

racqel

~~lena-undesaid~~

moze sie zachowuje "dziewczeco" Ale tak mnie wychowano, i juz.
i dobrze.
trzeba sie szanowac. a takimi opiniami jak moje to sie nie przejmuj.

przyjacielskie usciski ode mnie mloda!
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:07 am

racqel
M-Teen
Gosiak
*plata sie miedzy nogami* eh kurde nie mam co ze soba zrobic
ja łowie.. jakos dzisiaj dretwo na gildii xD xp
a za twoje opinie o dyskusjach 'intelektualistow' masz angielskie pozdrowienie ode mnie!
User Image
z tego co kojarze to znak ten ma w angli znaczenie mniej wiecej takie jak wyciagniecie srodkowego palca

opcy

racqel

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:09 am

Liilith
religia grzazki grunt- wole filozofie XD
gdyby filozofia byla prosta... nie uczyliby jej na uniwersytetach.
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:09 am

bueeheheheh apropo pasji... przypomnialo mi sie poszlam wtedy z przyjaciolkami na wagary piekny dzien byl i wogole mowie im "chodzmy na cos fajnego moze jakas lekka komedia "
wyladowalam z nimi na Pasjii... stwierdzilam zee im odpuszcze ... oczywiscie pozniej bylo ze zrypaly sobie humor ^^ a ja nie ogladalam robilam wszystko byle nie ogladac ^^

ej ja chyba musze z kims pogadac bo mam jakis slowotok

Gosiak

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:10 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:11 am

Eredin

Liilith

opcy
racqel
M-Teen
Gosiak
a za twoje opinie o dyskusjach 'intelektualistow' masz angielskie pozdrowienie ode mnie!
User Image
z tego co kojarze to znak ten ma w angli znaczenie mniej wiecej takie jak wyciagniecie srodkowego palca
no mniej wiecej tak- a teraz uwaga Lil błyśnie znajomoscia historii xd

gest powstal kiedy francja toczyla wojne z anglia- angelscy łucznicy byli bardzo trudnymi przeciwnikami i kiedy francuzi jakiegos złapali to obcinali mu te palce zeby nie mogł naciagnac cieciwy- wtedy przed bitwa anglicy pokazywali swoje całe palce co mialo oznaczac ze ich metody sa do ***** xd

opcy
racqel
M-Teen
Gosiak
User Image
no i tu mnie masz Opc, tu mnie masz...

racqel

Liilith

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:12 am

racqel
Liilith
religia grzazki grunt- wole filozofie XD
gdyby filozofia byla prosta... nie uczyliby jej na uniwersytetach.
nie jest prosta

]Goth bless[
~~lena-undesaid~~
Baliaur
a ja jestem kochanienka realistka

wieze w to na co mam dowod 3nodding

I tu sie r󺮩my- dla mnie realizm jest zby okr󴮹. (zaraz ktos wyskoczy, ze sie chronie przed prawda) Wole marzyc- marzyc ze cdzłwoeik ma jakis cel w zyciu. Ze ten cel ujawnia sie po dojsciu do swiatełka w tunelu. Prawie kazdy artysta, pisarz, malarz itd. jest idealistą. Idealizm tworzy lepszy swiat (ok, juz przesadzam) Ale bali, Goth tez nie wierzy w Boga. Ale ma do tego wszystkiego szacunek. A ty nie... Radze obejrzenie "Pasji"

Pasja nic nie da.. chociaz Mel naprawde sie postaral.. owszem wzrusza, ale Bal raczej to nie ruszy.. znam takich ludzi, obracam sie w takim towarzystwie... Slonce, ja tez bylem kiedys marzycielem.. bylem naprawde wiernym katolikiem.. ozazy, rekolekcje.. udzielalem sie jak moglem i z calego serca kochalem Boga.. teraz, jestem tylko spokojnym realista w glebokiej depresji.. i naplulbym temu calemu Bogu w twarz, gdyby tylko istnial..

hmm... Nie pytam o szczegoly... Ale wlasnciwe, to czemu nie wierzysz...?

~~lena-undesaid~~

M-Teen

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:13 am

~~lena-undesaid~~

hmm... Nie pytam o szczegoly... Ale wlasnciwe, to czemu nie wierzysz...?

Moja wina, moja wina, moja wielka bardzo (częściowa) wina...

Rynn the Vampire
Crew

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:13 am

racqel
~~lena-undesaid~~

moze sie zachowuje "dziewczeco" Ale tak mnie wychowano, i juz.
i dobrze.
trzeba sie szanowac. a takimi opiniami jak moje to sie nie przejmuj.

przyjacielskie usciski ode mnie mloda!

wink Ja sie tam wcale nie przejmuje...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9823 9824 9825 9826 9827 9828 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games