|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:06 am
Mrrr...Rynn wróciła z Mikołowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Baliaur a ja jestem kochanienka realistka wieze w to na co mam dowod 3nodding I tu sie rmy- dla mnie realizm jest zby okr. (zaraz ktos wyskoczy, ze sie chronie przed prawda) Wole marzyc- marzyc ze cdzłwoeik ma jakis cel w zyciu. Ze ten cel ujawnia sie po dojsciu do swiatełka w tunelu. Prawie kazdy artysta, pisarz, malarz itd. jest idealistą. Idealizm tworzy lepszy swiat (ok, juz przesadzam) Ale bali, Goth tez nie wierzy w Boga. Ale ma do tego wszystkiego szacunek. A ty nie... Radze obejrzenie "Pasji" Pasja nic nie da.. chociaz Mel naprawde sie postaral.. owszem wzrusza, ale Bal raczej to nie ruszy.. znam takich ludzi, obracam sie w takim towarzystwie... Slonce, ja tez bylem kiedys marzycielem.. bylem naprawde wiernym katolikiem.. ozazy, rekolekcje.. udzielalem sie jak moglem i z calego serca kochalem Boga.. teraz, jestem tylko spokojnym realista w glebokiej depresji.. i naplulbym temu calemu Bogu w twarz, gdyby tylko istnial..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ moze sie zachowuje "dziewczeco" Ale tak mnie wychowano, i juz. i dobrze. trzeba sie szanowac. a takimi opiniami jak moje to sie nie przejmuj. przyjacielskie usciski ode mnie mloda!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:07 am
racqel M-Teen Gosiak *plata sie miedzy nogami* eh kurde nie mam co ze soba zrobic ja łowie.. jakos dzisiaj dretwo na gildii xD xp a za twoje opinie o dyskusjach 'intelektualistow' masz angielskie pozdrowienie ode mnie!  z tego co kojarze to znak ten ma w angli znaczenie mniej wiecej takie jak wyciagniecie srodkowego palca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:09 am
Liilith religia grzazki grunt- wole filozofie XD gdyby filozofia byla prosta... nie uczyliby jej na uniwersytetach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:09 am
bueeheheheh apropo pasji... przypomnialo mi sie poszlam wtedy z przyjaciolkami na wagary piekny dzien byl i wogole mowie im "chodzmy na cos fajnego moze jakas lekka komedia " wyladowalam z nimi na Pasjii... stwierdzilam zee im odpuszcze ... oczywiscie pozniej bylo ze zrypaly sobie humor ^^ a ja nie ogladalam robilam wszystko byle nie ogladac ^^
ej ja chyba musze z kims pogadac bo mam jakis slowotok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel M-Teen Gosiak *plata sie miedzy nogami* eh kurde nie mam co ze soba zrobic ja łowie.. jakos dzisiaj dretwo na gildii xD xp a za twoje opinie o dyskusjach 'intelektualistow' masz angielskie pozdrowienie ode mnie!  z tego co kojarze to znak ten ma w angli znaczenie mniej wiecej takie jak wyciagniecie srodkowego palca no mniej wiecej tak- a teraz uwaga Lil błyśnie znajomoscia historii xd gest powstal kiedy francja toczyla wojne z anglia- angelscy łucznicy byli bardzo trudnymi przeciwnikami i kiedy francuzi jakiegos złapali to obcinali mu te palce zeby nie mogł naciagnac cieciwy- wtedy przed bitwa anglicy pokazywali swoje całe palce co mialo oznaczac ze ich metody sa do ***** xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel M-Teen Gosiak *plata sie miedzy nogami* eh kurde nie mam co ze soba zrobic ja łowie.. jakos dzisiaj dretwo na gildii xD xp a za twoje opinie o dyskusjach 'intelektualistow' masz angielskie pozdrowienie ode mnie!  z tego co kojarze to znak ten ma w angli znaczenie mniej wiecej takie jak wyciagniecie srodkowego palca no i tu mnie masz Opc, tu mnie masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:12 am
racqel Liilith religia grzazki grunt- wole filozofie XD gdyby filozofia byla prosta... nie uczyliby jej na uniwersytetach. nie jest prosta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ ~~lena-undesaid~~ Baliaur a ja jestem kochanienka realistka wieze w to na co mam dowod 3nodding I tu sie rmy- dla mnie realizm jest zby okr. (zaraz ktos wyskoczy, ze sie chronie przed prawda) Wole marzyc- marzyc ze cdzłwoeik ma jakis cel w zyciu. Ze ten cel ujawnia sie po dojsciu do swiatełka w tunelu. Prawie kazdy artysta, pisarz, malarz itd. jest idealistą. Idealizm tworzy lepszy swiat (ok, juz przesadzam) Ale bali, Goth tez nie wierzy w Boga. Ale ma do tego wszystkiego szacunek. A ty nie... Radze obejrzenie "Pasji" Pasja nic nie da.. chociaz Mel naprawde sie postaral.. owszem wzrusza, ale Bal raczej to nie ruszy.. znam takich ludzi, obracam sie w takim towarzystwie... Slonce, ja tez bylem kiedys marzycielem.. bylem naprawde wiernym katolikiem.. ozazy, rekolekcje.. udzielalem sie jak moglem i z calego serca kochalem Boga.. teraz, jestem tylko spokojnym realista w glebokiej depresji.. i naplulbym temu calemu Bogu w twarz, gdyby tylko istnial.. hmm... Nie pytam o szczegoly... Ale wlasnciwe, to czemu nie wierzysz...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:13 am
~~lena-undesaid~~ hmm... Nie pytam o szczegoly... Ale wlasnciwe, to czemu nie wierzysz...? Moja wina, moja wina, moja wielka bardzo (częściowa) wina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 9:13 am
racqel ~~lena-undesaid~~ moze sie zachowuje "dziewczeco" Ale tak mnie wychowano, i juz. i dobrze. trzeba sie szanowac. a takimi opiniami jak moje to sie nie przejmuj. przyjacielskie usciski ode mnie mloda! wink Ja sie tam wcale nie przejmuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|