|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:30 am
racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:32 am
]Goth bless[ racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD oby te poł weza zaczynalo sie jakos nisko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:35 am
Liilith ]Goth bless[ racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD oby te poł weza zaczynalo sie jakos nisko xd xd A tak powaznie.. hmm.. to dla mnie niezrozumale, by brac imienia, ktorego znaczenia nie znaja.. ale nic to, Goth bless ya child ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:36 am
Liilith ]Goth bless[ racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD oby te poł weza zaczynalo sie jakos nisko xd ale to musiala miec gorne pol-wezowe, bo jak inaczej urodzilaby tyle demonow!?!?!?!? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:36 am
]Goth bless[ racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD gonk wiem ale one sa shlyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:37 am
 LILITH  tak mam zboczenie na punkcie NGE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Liilith ]Goth bless[ racqel hmmm. na tym forum to chyba jestem najnormalniejszy pod sloncem, w miare stabilny emocjonalnie czlowiek w pelni sil zyciowych, korzystajacy z zycia, codziennie rano zmeczony. uzalezniony od autoironicznych wtryskow cieklego soku z ironii... Dobrze prawisz... Baliaur.. Lilith to wedlug starych pism potwor o ciele pol kobiety-pol weza.. a nie zaden sliczny aniolko-motylek XD oby te poł weza zaczynalo sie jakos nisko xd xd A tak powaznie.. hmm.. to dla mnie niezrozumale, by brac imienia, ktorego znaczenia nie znaja.. ale nic to, Goth bless ya child ;] no i co z tego- mam tu do czynienia z antropogeneza i w ogole geneza imion? jakby to jedna lilith byla--marnie kombinujesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ale to musiala miec gorne pol-wezowe, bo jak inaczej urodzilaby tyle demonow!?!?!?!? wink Hahaha XDDDD Mrrr.. no, moze tak naprawde miala calkiem ladna pupcie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:39 am
hmm czuje sie: onieśmielona sławna węzowata przecieta w pol itd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:40 am
Hej wszystkim... Błagam, powiedzcie ze chociaż wy sie przejmujecie stanem Papieża...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:41 am
~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim... Błagam, powiedzcie ze chociaż wy sie przejmujecie stanem Papieża... noo- juz mowilam ze szkoda go bardzo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:42 am
~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim... Błagam, powiedzcie ze chociaż wy sie przejmujecie stanem Papieża... Biedny Papież.. ale fakt wiesz, dużo przeszedł.. ile on ma 83 lata? wiec sama wiesz taki wiek.. tak długo życ... [no bo długo prawda? xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:43 am
Liilith ]no i co z tego- mam tu do czynienia z antropogeneza i w ogole geneza imion? jakby to jedna lilith byla--marnie kombinujesz blaugh Lilith byla JEDNA, tylko 'przyjela sie' w wielu kulturach i zostala wspomniana w wielu mitologiach. Ktore nota bene nie byly pisane przez jednego przedstawiciela danej kultury, lecz przez POKOLENIA i SETKI autorow! podsumowujac: dzisiejsza nasza wiedza o Lilith jest polaczeniem (nie wiadomo w jakim stopniu) wplywow wielu kultur i mitoligii ichniejszych. I jako takiego nie mozemy wyroznic jednego-prawdziwego zrodla, gdyz nie mamy wystarczajaco wielu dowodow. proste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:44 am
~~lena-undesaid~~ Hej wszystkim... Błagam, powiedzcie ze chociaż wy sie przejmujecie stanem Papieża... Przykro mi z tego powodu, ale nie moge niczego zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|