|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:36 am
*najedzona idzie na swoj fotel* *kladzie sie* *bierze discmana* *slucha sobie* domokun DO NOT DISTURB *bierze komiksy z garfieldem i czyta* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:38 am
M-Teen *najedzona idzie na swoj fotel* *kladzie sie* *bierze discmana* *slucha sobie* domokun DO NOT DISTURB *bierze komiksy z garfieldem i czyta* whee heart heart heart heart ja koffam garfielda heart tylko ze komiksy sa 4 me za drogie ciutek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:39 am
My się chyba nie znamy *wyciąga łapę* Jestem Delein, dla przyjaciół Del, robię tu jako druidka, miło mi cię poznać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder racqel hej! Jas! Co z tymi gaciami!! dla prywatnych oczu opcego na gadzie blaugh yhy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:41 am
Baliaur M-Teen *najedzona idzie na swoj fotel* *kladzie sie* *bierze discmana* *slucha sobie* domokun DO NOT DISTURB *bierze komiksy z garfieldem i czyta* whee heart heart heart heart ja koffam garfielda heart tylko ze komiksy sa 4 me za drogie ciutek crying ja czytam tutaj garfielda :] xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:41 am
Delein My się chyba nie znamy *wyciąga łapę* Jestem Delein, dla przyjaciół Del, robię tu jako druidka, miło mi cię poznać... witam :sciska dłon: Lilith, dla przyjacioł Lilith- mow mi jak chcesz- ja na razie nie zajmuje sie niczym- jedynie zwiedzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:44 am
M-Teen Baliaur M-Teen *najedzona idzie na swoj fotel* *kladzie sie* *bierze discmana* *slucha sobie* domokun DO NOT DISTURB *bierze komiksy z garfieldem i czyta* whee heart heart heart heart ja koffam garfielda heart tylko ze komiksy sa 4 me za drogie ciutek crying ja czytam tutaj garfielda :] xD ja i tak wole komiksy... stare je przynajmniej mozna w wyrku poczytac blaugh i przyjemniej sie czyta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:46 am
Liilith Baliaur heyka ja jestem Baliaur xd znosze z bolem jak na mnie mowia Bali or Bali-chan stare witam smile no to pozwolisz ze bede sie zwracac Baliaur xd niop xd a skad pomysl na taki nick?? blaugh chodzi o twoj jakby co xd Rac cio tam w trawie w angli piszczy?? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:46 am
Okej, ja lecę...trzymta się! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:48 am
Baliaur Liilith Baliaur heyka ja jestem Baliaur xd znosze z bolem jak na mnie mowia Bali or Bali-chan stare witam smile no to pozwolisz ze bede sie zwracac Baliaur xd niop xd a skad pomysl na taki nick?? blaugh chodzi o twoj jakby co xd Rac cio tam w trawie w angli piszczy?? xd xd xd no imie znalazłam przypadkiem- to z anime Kroniki wojny na..ee..coś tam xd i tam byla jedna elfka tak sie nazywajaca wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|